Arkadaşlar merhaba benim pcye crypto.exe diye bir virüs girmişte karperky bunu algıladı ve karantinaya attı bende orda sil dedim (bunu yaparken amacım tamamen dosyayı silmekti onu karantinadan silmek değildi) sil dedikten sonra kasperskynin uygulamaları yönet kısmını açtım ve gene o virüsü orda...
Merhabalar efenim uzun zamandır bu 2 nintendo konsolundan hangisini alıcağıma karar vermeye çalışıyordum. Öncelikle 2 konsolun 2.el ve sıfır fiyatlarına baktım switch 2.el fiyatları olede göre daha cazip geliyor fakat oledin ekranıma baktığım zaman büyüleniyorum adeta yani işin aslı hangi...
Merhabalar ben unreal engine 5 için buleprinti öğrenmek istiyorum aynı zamanda da basit temel diğer sistemlerede en azından göz aşinalığım olsun istiyorum. Örnek veriyorum unreal engine içerisindeki ayarlar vb yardımcı olabilecek varsa çok mutlu olurum.
Arkadaşlar çok fazla plugen yok sunucuda sunucu açılıyor sonra giriyoruz java hatası veriyor ardından sunucu yeniden başlatılıyor ve kapanıyor neden günlük hata kayıtlarındada yok bişey