Tritient isimli üyenin son içerikleri

1. Tritient

Yardım Am5 pinler hafif yukarı kalkmış

işlemci arızalıymış değişimden geldi, yerleştirip denedim yine kırmızı sarı debug ledler yanıyor. sanırım bu eğik olan pinler sorun yaptı. Başka da bir şey bulamıyorum artık anakart servise gitti geldi sorunsuz çıktı, diğer parçaların kontrolünü de yaptım
  2. Tritient

Yardım Yeni Sistem Topladıktan Sonra Anakartta Sarı Turuncu Işıklar Yanıyor

ya ram slotunda ya da ramde sıkıntı var 1765203355 ramleri msi in önerdiği slotlara takın
  3. Tritient

eyvallah ustam sağolasın, yarın gündüz gözüyle tekrar bi iğne ile girişirim :D
  4. Tritient

müdahale ettiğimi yazdım hocam, cımbızla yapmaya çalıştım şimdi iğne buldum, hafif yamuk olanı düzelttim fakat yukarı kalkık olanlara pek bastırmak istemiyorum iğne ile 1764538111 şuan deneyemediğim için yanmış olup olmadığını bilemiyorum o gerdi ahsjdh :D
  5. Tritient

aslında bu hali cımbızla biraz düzelttiğim hali ilk halini stresten unuttum, belki bir pin diğerine değmiş olabilir
  6. Tritient

oc ve undervolt yaptığım için bir gerdi beni ya :D
  7. Tritient

am4 işlemcinin pinlerini düzeltmiştim fakat, zaman geçtikçe ellerimin titremesi arttığı için şuan pek kendime güvenmiyorum
  8. Tritient

hocam önceden bu pin durumum yoktu olay anlattığım gibi gelişti, önceden de pc post durumunu geçmiyordu. Yarın işlemciyi garantili servisine yollayacağım anca dönünce deneyebilirim 1764536260 şimdi gidip bir bilgisayarcıya 1 2 yamuk pin için 500 lira veresim gelmiyor :D
  9. Tritient

valla hocam pcde sorun var ilk anakartı servise gönderdim, sorun yok dediler geri geldi. bizim buralarda bi teknik servise verdim onlar da bir şey bulamadılar. az önce işlemciyi çıkardım düzgün bir şekilde zaten çok fazla söküp takıyorum elim yatkın. bu verdiğim teknik servis yaptı çok büyük...
  10. Tritient

am5 cpu soketinin 1 2 pini hafif havaya kalkmış sıkıntı yaratır mı bilen var mı? görselleri ekledim ilkinde sol aşağı ikincide sağ aşağı üçüncü sol aşağı dördüncü sol aşağı
  11. Tritient

Yardım Msi pro b650s boot sorunu

2li ramleri teke düşürüp anakarttaki bütün slotlarda tek tek denedim yine de sonuç aynı post yapamıyor. arkadaşlar yardımcı olun hangi ürünün servisini arayayım kafayı yicem 1764278670 @Abdullah Hacıgül abi rica ediyorum bir yol göster
  12. Tritient

onu da denedim kankam, kırmızı ve turuncu debuglar devam ediyor. şuan rami deneyebilecegim bir sistem yok o yüzden direkt onu da garantiye mi yollasam diye düşünüyorum
  13. Tritient

yok kankam, ssdyi çıkartmam farketmedi
  14. Tritient

deneyeceğim hocam, bios pilini ve önerdiğin gibi ssdyi çıkardım. 10 - 15 dakikaya denerim
  15. Tritient

biosa girse şükretcem kankam. post atmıyor direkt 1764267096 .
Geri