işlemci arızalıymış değişimden geldi, yerleştirip denedim yine kırmızı sarı debug ledler yanıyor. sanırım bu eğik olan pinler sorun yaptı. Başka da bir şey bulamıyorum artık
anakart servise gitti geldi sorunsuz çıktı, diğer parçaların kontrolünü de yaptım
müdahale ettiğimi yazdım hocam, cımbızla yapmaya çalıştım şimdi iğne buldum, hafif yamuk olanı düzelttim fakat yukarı kalkık olanlara pek bastırmak istemiyorum iğne ile
1764538111
şuan deneyemediğim için yanmış olup olmadığını bilemiyorum o gerdi ahsjdh :D
hocam önceden bu pin durumum yoktu olay anlattığım gibi gelişti, önceden de pc post durumunu geçmiyordu. Yarın işlemciyi garantili servisine yollayacağım anca dönünce deneyebilirim
1764536260
şimdi gidip bir bilgisayarcıya 1 2 yamuk pin için 500 lira veresim gelmiyor :D
valla hocam pcde sorun var ilk anakartı servise gönderdim, sorun yok dediler geri geldi. bizim buralarda bi teknik servise verdim onlar da bir şey bulamadılar. az önce işlemciyi çıkardım düzgün bir şekilde zaten çok fazla söküp takıyorum elim yatkın. bu verdiğim teknik servis yaptı çok büyük...
am5 cpu soketinin 1 2 pini hafif havaya kalkmış sıkıntı yaratır mı bilen var mı?
görselleri ekledim
ilkinde sol aşağı
ikincide sağ aşağı
üçüncü sol aşağı
dördüncü sol aşağı
2li ramleri teke düşürüp anakarttaki bütün slotlarda tek tek denedim yine de sonuç aynı post yapamıyor. arkadaşlar yardımcı olun hangi ürünün servisini arayayım kafayı yicem
1764278670
@Abdullah Hacıgül abi rica ediyorum bir yol göster
onu da denedim kankam, kırmızı ve turuncu debuglar devam ediyor. şuan rami deneyebilecegim bir sistem yok o yüzden direkt onu da garantiye mi yollasam diye düşünüyorum