İyi forumlar 7800x3d işlemcim için 240mm sıvı soğutma arıyorum max bütçe 4500₺
aklımda şuan bu model var başka model önerisi yada bu model hakkında fikir ve tecrübelerinize ihtiyacım var...
yeni çıkacaklar pahalı olacaktır çok almak isteyeceğimi sanmıyorum o sebeple 7800x3d li bir sistem kurup 3 5 sene beni idare etsin yeter kafasıyla ilerlemeye çalışıyorum zaten günde 5 6 saat ya oynuyoruz ya oynamıyoruz
Sistemim alt kısımda yazıyor 5060 yeni ekran kartı aldım buna uygun amd yada intel sistem önerisi istiyorum oyun oynuyorum pubg mobil cs2 valorant vb oyunlarda iyi performans alacağım sistemimi upgrade edebileceğim önerilerinize ihtiyacım var çünkü aşırı anlamıyorum
tamam anlıyorum fakat 60hz oynuyor gibi oluyor akıcılık yok adamlar 240hz gibi verim alıyor oysaki 165hz monitörüm var çoğu herşeyi akıcı güzel oynarken bir tek bu oyunda böyle sorun yaşanıyor ya bilmediğimiz bir ayar yapıyorlar yada sistem farkı ama şu sistemde şöyle akıcı oynayamamak koyuyor...
sıvı soğutucu var sıcaklıklar iyi 60 70 arası
1759679482
e oynayanlar nası oynuyor görüyorum çok akıcı oynuyorlar arada sırada olsada onlarda da takılıyor hata veriyor tabi ama benden kat kat akıcı oyunları
Sistemim şuan aşağıda yazan gibi bir çok oyunda sorun sıkıntısız oynuyorum fakat PUBG MOBİLE EMULATÖR de herkes akıcı oynarken ben oynayamıyorum iş inada bindi o oyunu düzgünce oynamam lazım rahat uyuyamam değişiklik yapmam gerekiyor lütfen yardımcı olur musunuz ?
Ekran Kartı: ASUS TUF GEFORCE...