TrMarko isimli üyenin son içerikleri

1. T

50 60k sistem önerisi

https://www.hepsiburada.com/game-garaj-prime-s32-amd-ryzen-5-7500f-16gb-ram-1tb-ssd-rtx5060ti-16gb-freedos-oyuncu-oem-paket-pm-HBC0000BKG01U ben geçen hafta 48000 bine aldım indirimdeydi on numara kasa tavsiye ederim ama vatanda onile ozel güzel indirim var diger yerlere gore daha ucuz orayada...
  2. T

GAME GARAJ PRİME S 32 ALINIR MI ?

sistem iyi ya bi tek ekran kartını kasaya arka tarafına sabitlemek için olan vidayı yolamamışlar bide ssd farklı marka geldi okadar başka bir sıkıntı yok tık diye kurdum sistemi 48000 bine aldım şimdi 61000 satışta
  3. T

GAME GARAJ PRİME S 32 ALINIR MI ?

ben aldım bakacaz kasa ve anakart biraz tırt diyolar ama
  4. T

PRIME S32 HEPSİBURDAN OEM KASA ALDIM NASIL KURCAM VİDEO ORNEK VAMRI İYİMİ ?

AA CİDENMİ İYİ BAREE SIVI SOGUTMADA MI TAKILI GELİYOR İLK defa aldımda bilemedim
  5. T

Gamegaraj s32 Aldım sizce iyi mi? ve nasıl kurarım yardımcı olur musunuz

Bende aldım keşke biri yardımcı olsa nasıl kuracaz iyi mi? kotumu bilemedim ekran kartı modeli ne gelecek acaba
  6. T

PRIME S32 HEPSİBURDAN OEM KASA ALDIM NASIL KURCAM VİDEO ORNEK VAMRI İYİMİ ?

Yeni aldım da sizce nasıl ve kurmak için hangi video izlemem lazım
  7. T

Acer nitro5 termal ped yerine termal macun

dikate alcam kral spariş etçem degiştirecem kokrtum bişe olmasın 7 yıllık ama olsun 1748856648 ilk defa degiştirdim bende bilemedim
  8. T

olmadı şuanlık 1748818642 gelmedi herhalde taktım geri çalışıyor
  9. T

MERHABA ARAKDAŞALR ben termal ped olan yerleri sildim ve oraya termal macun sürdüm pembe gorunce çurumuş sandım bişey olurmu ?
  10. T

Geforce now sınırsız mı ?

hayır her oyuna grip çıktıgında 6 saat o oyunu oynaya biliyorsun sadece 6 saate bir oyunu tekrar açman gerekiyor
  11. T

Asus TUF a15 Performans Sorunu

Ben Acer nitro almıştım dedigin gibi sesler geliyordu fan takılıyordu donuyodu (yenisini yollamışlardı ) sen yinede garantiye kapsamındaysa yola sen açma içini gerkirse iade yoluna bak
  12. T

Odin Valhalla Rising YENİ!! MMMORPG

2 sinede geliyormuş hem mobil hem pc aynı hesabı kasabilecekmişsin 1745448744 aynen zaten bdo yapımcıları yapmış
  13. T

Odin Valhalla Rising YENİ!! MMMORPG

Yeni mmorpg çıkıyor sizce oynanırmı ? GeForceNow gelirmi isizce
Geri