TrmZ isimli üyenin son içerikleri

1. TrmZ

Hiç Anlamayan Birine 80 Bin Tllik Oyun ve Mühendislik İçin Laptop Önerisi

Arkadaşlar elimde eski laptoptan kalma ssd var onu satabilirim veya laptopa takabilirim önerilerinizi bekliyorum
  2. TrmZ

Yeni 80 Bin TL PC Hocası Tebilon Core V6 Alınır mı

Hocam onu gördüm teşekkür ederim bende araştırmamı yapıyorum
  3. TrmZ

Yeni 80 Bin TL PC Hocası Tebilon Core V6 Alınır mı

Videosundaki özeleştirmelerde bakmanızı öneririm
  4. TrmZ

Hiç Anlamayan Birine 80k Sistem Önerisi

Hocam peki işlemci ve ramler hakkında sorduklarım için ne diyebilirsiniz unuttuysanız hatırlatayim
  5. TrmZ

Hocam öncelikle ellerinze sağlık ve teşekkür ederim ekran kartı konusunda 5070 almak dls gibi özelliklerden dolayı daha iyi olmaz mı işlemci konusunda ise amazonda 0 fiyatı 9386 tl amazondan almak daha iyi olmaz mı ramler konusunda 2x16 lık bir paket nasıl olur fiyatların ucuzlayacak hali yok...
  6. TrmZ

75 Bin TL'ye Bu Sistem Alınır mı

https://www.trendyol.com/pd/gamers-arena/yaspe-rtx5070-amd-ryzen-5-7500x3d-16-gb-ddr5-ram-1-tb-gen4-m2-ssd-750w-psu-oem-paket-p-1181139662?boutiqueId=61&merchantId=105919&filterOverPriceListings=false&sav=true
  7. TrmZ

öğrenci olacağım hocam inşallah ilerde almam gerekecek zaten oyunda oynayacağım
  8. TrmZ

ankara yalnız hocam 2. elden biraz çekiniyorum sıkıntılı parça olaylarından neye bakmak gerek hiç bilmiyorum
  9. TrmZ

Hocam müh uygulamaları ve her türden oyun
  10. TrmZ

Nedir hocam akıllarınızdaki fikirler
  11. TrmZ

Maks 80k yaparım ama o fiyatlara pek çıkmak istemiyorum 2. el işinede girmeyelim hocam
  12. TrmZ

Hocam 2. el alırken neye bakmam lazım bilmiyorum o işe pek girmek istemiyorum bütçeyi arttırabilirim
  13. TrmZ

Hocam müh uygulamaları kullanacağım ayrıca her türden oyunda oynuyorum şimdilik 16 ile başlayıp ilerde 32 ye yükseltebilirim
  14. TrmZ

Arkadaşlar hiç anlamıyorum ve olabildiğince bütçenin azını kullanmak istiyorum işim gereği 16-32 gb ram ve 1 tb ssd ihtiyacım var ayrıca beyaz akvaryum kasa deniyor galiba 2 yüzeyi cam bir kasa istiyorum
Geri