Trohet isimli üyenin son içerikleri

1. T

RETRO KONSOLU ÖNERİSİ

Sosyal medyada sıkça görmüş olduğum içinde 20.000 oyun olduğu iddia edilen gamestickler mevcut. Ben kız arkadaşımla oynamak ve arada nostalji yaşamak için bu tarz bir şey almak istiyorum. Ama yorumlarına baktığımda pekte sağlıklı yorumlar görmedim. Bir çoğu 2 ay içerisinde bozulduğunu söylüyor...
  2. T

PCIe 5.0 vs PCIe 5.1 PSU

tavsiyeniz için teşekkür ederim hocam ufak bi araştırma yaptım ve sanırım sizin önerdiğiniz psu yu alacağım.
  3. T

PCIe 5.0 vs PCIe 5.1 PSU

sadece oyun oynayacağım. büyük ve güncel oyunları da oynuyorum. 1741771277 80+ yok sanırım bunda. bi sıkıntı oluşturmaz değil mi?
  4. T

PCIe 5.0 vs PCIe 5.1 PSU

şimdilik aklımda bi bütçe yok sistemi yavaş yavaş güncelleyeceğim. ama yine de tuzlu olmaması daha iyi olur. 5-10k diyebilirim bütçeye
  5. T

PCIe 5.0 vs PCIe 5.1 PSU

sistemimi güncelleyeceğim için yeni bir psu arayışına çıktım. bu iki psu arasında ne fark var? aradaki fiyat farkına değer mi? sistemim r5 7500f rx 6700 xt olacak ama ileride 7800x3d ye de geçirebilirim ondan ileriye dönük olmasını istiyorum. ve son olarak sizden ricam hem r5 7500f için hemde...
  6. T

Nedir Bu Aula F75 Hype'ı

Tam olarak anlamadım arkadaşlar biraz daha mala anlatır gibi anlatır mısınız? herhangi bir 1000 TL lik klavye ile aynı özellikte mi? Ayrıca diğer soruma da yanıt verirseniz sevinirim. Asus rog strix flare mi daha iyi yoksa bu klavye mi?
  7. T

Nedir Bu Aula F75 Hype'ı

Bu aralar aşırı fazla Aula F75 klavye reklamı görüyorum. Herkes tam fiyat performans ürünü olduğunu söylüyor. Normal bir klavyeden ne farkı var? Ayrıyeten ben Asus Rog Strix Flare 2 klavyesini almayı düşünüyordum. Sizce F75 mi daha iyi yoksa Asus rog strix flare 2 mi?
  8. T

AMD ekran kartı Kayıt ve Yayın kısmı yok

2-3 kere reset attım ama olmadı acaba driveri silip baştan mı yüklemeliyim
  9. T

AMD ekran kartı Kayıt ve Yayın kısmı yok

Daha öncesinde üst tarafta yayın ve kayıt kısmı vardı. Az önce kayıt almaya çalıştığımda almadığını farkettim ve amd programına girdiğimde kayıt ve yayın kısmının olmadığını gördüm. Ekran kartı özelliklerinden sadece anlık kayıt alma kısmını fazlasıyla kullanıyordum yardım eder misiniz?
  10. T

REDDEVİL MODEL EKRAN KARTIMIN RGBLERİ DEĞİŞMİYOR

Ekran kartım reddevil rx 6700 xt daha yeni aldım ve montajını tam bugün tamamladım. Powercolor programını kurup rgb sistemini test ettim ve sıkıntısız bir şekilde çalışıyordu. Kasanın içinde farklı ayarlar yaptıktan sonra powercolor programını açıp renk değiştirmeyi denedim ve çalışmadı. Pc ye...
  11. T

Reddevil model ekran kartımın rgb sistemi bozuldu

Ekran kartım reddevil rx 6700 xt daha yeni aldım ve montajını tam bugün tamamladım. Powercolor programını kurup rgb sistemini test ettim ve sıkıntısız bir şekilde çalışıyordu. Kasanın içinde farklı ayarlar yaptıktan sonra powercolor programını açıp renk değiştirmeyi denedim ve çalışmadı. Pc ye...
  12. T

anakartım ryzen 9 5950x destekliyor mu

Merhabalar. Bende b550m k aorus elite anakart var ve öğrendiğim kadarıyla 5000 serisi işlemciler destekliyor. Yani ben bu anakarta ryzen 9 5950x işlemci takabilir miyim demek? Biri beni aydınlatırsa sevinirim.
  13. T

AFY BİLİŞİM RX 6900 XT

https://www.afybilisim.com/sapphire-rx-6900-xt-nitro-se-11308-03-20g-256-bit-gddr6-16-gb-ekran-karti şöyle bir ürün buldum. fiyatı bana normalden baya ucuz gibi gözüktü. satıcıyla konuştum değişim ürünü olduğunu ve kfg nin mevcut olduğunu söyledi. sizce almalı mıyım? buradan alış-veriş yapan...
  14. T

Ryzen 5 5600 için ekran kartı önerisi

https://www.afybilisim.com/sapphire-rx-6900-xt-nitro-se-11308-03-20g-256-bit-gddr6-16-gb-ekran-karti?fbclid=IwAR2cJ1w4uftBkxg_oJI_dM1MlycYbQUT03O5fGLTmnJRyM-II1Y81FD_oiM şöyle bir şey buldum sizce bu nasıl?
  15. T

Ryzen 5 5600 için ekran kartı önerisi

15k gibi bir şey düşünüyorum ama indirimde vs ürün bulabilirsem direkt yapışabilirim. aslında hem 15k bandında bir ekran kartı önerebilirseniz, hemde r5 5600 için maks alınabilecek ekran kartını söylerseniz çok güzel olur.
Geri