TrollsGodFather isimli üyenin son içerikleri

1. T

Bios GÜNCELLEMESİ SONRASI PC AÇILMIYOR

Sıvı sogutma mı kullanıyorsun?
  2. T

🔥İndirim Arctic F12 PWM PST 120mm Fan 299₺ 🔥🔥🔥🔥 (DÜZ SİYAH FAN)

Motor farkı var harcadığı güç farkı var (yaklaşık 3 kat) daha az güç harcıyor ayrıca ses seviyeleri aynı belirtilmiş yine yanlış bilgi sitesine girip okuyun .Ayrıca elimde 6 tane p12 ve 2 tane p 14 var istediğin rpme ayarlıyorsun stall etmiyor statik basıncı da 2 katı.İyi forumlar
  3. T

🔥İndirim Arctic F12 PWM PST 120mm Fan 299₺ 🔥🔥🔥🔥 (DÜZ SİYAH FAN)

İyi olan P12 yanlış bilgi yaymayalım kendi sitesinden bakabilirsiniz.
  4. T

RX 7900 XTX, RTX 5080 ile değişim halledilir mi?

9070 verirlerse şükret hepsi yamyam geçmiş olsun iyi şanslar
  5. T

Oled Monitör önerisi

21:9 ben önermiyorum hocam dediğim gibi 3440x1440 kullandım yalan yok minecrafta giriyorsun on numara duruyor R6 oynuyordum heryeri görüyordum görüntü kalitesi gerçekten güzel ama dostum bir desteklemezse oynayacagın oyun zulüme dönüyor özellikle eski oyunlar vs böyle stretched dediğimiz halde...
  6. T

Oled Monitör önerisi

Ne şanslı adamsınki ikisini de kullandım şuan 4k lı olandayım ama dostum 5070le bence 4k işine girme flat 27 inç 2k lık bakabilirsin yeni nesil oledler ama bu samsungların kumandası falan var cok rahat curved 34 3440x1440 oluyor ve hani gerçekten süper ama desteklemiyorsa yanlar siyah bar veya...
  7. T

❌İndirim Bitti! PTT AVM XDRIVE 15'Li PLUS İNDİRİMİ (6.799TL)

Sırtınız genişse sporcuysanız falan uzak durun kürek kemiğinizi törpülüyor böyle racing koltuklar deli eder adamı.
  8. T

4k monitör alınır mı

Ekran kartın ne 4k güzel fakat bence boşuna heycan arama. 2k 180 olup 5 6 daha verip 2. el 60 hz almanın mantığı yok.
  9. T

❌İndirim Bitti! Msi mag pano 100R SİYAH 5.290 TL

Arkadaşlar çıt çıt sesi nedir birde alt ızgarada fan filtresi var mı?
  10. T

The Witcher 3 neden bu kadar abartılıyor?

Ragebait arkadaşlar ilerliyelim baite puanım 2/10 nt usman
  11. T

CS 2 bılgısayrımı cokertıyor

durum nedir
  12. T

CS 2 bılgısayrımı cokertıyor

Selam Expo/XMPyi kapatıp dene bi
  13. T

Yeni Bilgisayar Toplama Listesi.(Sistem toplamada pek bilgim yok).

https://www.gaming.gen.tr/urun/815787/november-5070ti-amd-ryzen-7-9700x-tray-galax-geforce-rtx-5070-ti-1-click-oc-white-16gb-32gb-ram-1tb-m-2-ssd-sistem-tavsiyesi/ Rica ederim hocam kısaca baktım bunu buldum ekran kartı çift fan fakat işlemci bir tık iyi farkı bu kadar fiyatta az daha ucuz.
  14. T

Evet baktım itopyadan rica ederim ben tecrübem olduğu için toplama olarak tercih ediyorum sizin sistemin aynısını şuan 80e dizebiliyorum ama tabii uğraşmam bilmiyorum hata yapabilirim diyorsanız hazır tercih edebilirsiniz özelleştirmeler mantıklı olmuş.
  15. T

Yok toplama sistemde sıvı soğutmaya atıp aradaki para farkıyla daha güncel bir işlemci alınabilir diye dedim çünkü 240 mm sıvı soğutmayla düzgün bir hava soğutma aynı performansı veriyor.Ayrıca bence bu sistem 90k etmez.
Geri