TrollsGodFather isimli üyenin son içerikleri

1. T

1 Yıldır Elektronik Ne Aldıysam Kullanılmış Geliyor

Yok 2.el olanı almışsındır senaryosu için güldüm bir şey alırken kılı kırk yarıyoruz zaten defalarca bakıyoruz, sorun o değil dediğin gibi bu satıcıların insafına kalıyoruz şans işi demek ki.
  2. T

Hocam ahahaha o kadar değil :)
  3. T

Sizinde böyle mi Kasa alıyorum psu yerinde vida izleri var soyulmuş (Amazon Satıcılı) Anakart alıyorum çizik dolu kutusu bile şiş geliyor (Hepsiburada) valla arkadaşlar bunlar sadece son 2 örnek sizinde başınıza geliyor mu ne sıklıkla yaşıyorsunuz?
  4. T

❌İndirim Bitti! Nzxt C1200 1200W 80 Gold Atx 3.1 Tam Modüler Siyah Güç Kaynağı 8.799TL

Aynı bu versyonu kullanıyorum ATX 3.1 modeli pc kapalıyken bile deli gibi coil whine yapıyor ona göre alın.
  5. T

Bios GÜNCELLEMESİ SONRASI PC AÇILMIYOR

Sıvı sogutma mı kullanıyorsun?
  6. T

🔥İndirim Arctic F12 PWM PST 120mm Fan 299₺ 🔥🔥🔥🔥 (DÜZ SİYAH FAN)

Motor farkı var harcadığı güç farkı var (yaklaşık 3 kat) daha az güç harcıyor ayrıca ses seviyeleri aynı belirtilmiş yine yanlış bilgi sitesine girip okuyun .Ayrıca elimde 6 tane p12 ve 2 tane p 14 var istediğin rpme ayarlıyorsun stall etmiyor statik basıncı da 2 katı.İyi forumlar
  7. T

🔥İndirim Arctic F12 PWM PST 120mm Fan 299₺ 🔥🔥🔥🔥 (DÜZ SİYAH FAN)

İyi olan P12 yanlış bilgi yaymayalım kendi sitesinden bakabilirsiniz.
  8. T

RX 7900 XTX, RTX 5080 ile değişim halledilir mi?

9070 verirlerse şükret hepsi yamyam geçmiş olsun iyi şanslar
  9. T

Oled Monitör önerisi

21:9 ben önermiyorum hocam dediğim gibi 3440x1440 kullandım yalan yok minecrafta giriyorsun on numara duruyor R6 oynuyordum heryeri görüyordum görüntü kalitesi gerçekten güzel ama dostum bir desteklemezse oynayacagın oyun zulüme dönüyor özellikle eski oyunlar vs böyle stretched dediğimiz halde...
  10. T

Oled Monitör önerisi

Ne şanslı adamsınki ikisini de kullandım şuan 4k lı olandayım ama dostum 5070le bence 4k işine girme flat 27 inç 2k lık bakabilirsin yeni nesil oledler ama bu samsungların kumandası falan var cok rahat curved 34 3440x1440 oluyor ve hani gerçekten süper ama desteklemiyorsa yanlar siyah bar veya...
  11. T

❌İndirim Bitti! PTT AVM XDRIVE 15'Li PLUS İNDİRİMİ (6.799TL)

Sırtınız genişse sporcuysanız falan uzak durun kürek kemiğinizi törpülüyor böyle racing koltuklar deli eder adamı.
  12. T

4k monitör alınır mı

Ekran kartın ne 4k güzel fakat bence boşuna heycan arama. 2k 180 olup 5 6 daha verip 2. el 60 hz almanın mantığı yok.
  13. T

❌İndirim Bitti! Msi mag pano 100R SİYAH 5.290 TL

Arkadaşlar çıt çıt sesi nedir birde alt ızgarada fan filtresi var mı?
  14. T

The Witcher 3 neden bu kadar abartılıyor?

Ragebait arkadaşlar ilerliyelim baite puanım 2/10 nt usman
  15. T

CS 2 bılgısayrımı cokertıyor

durum nedir
Geri