Motor farkı var harcadığı güç farkı var (yaklaşık 3 kat) daha az güç harcıyor ayrıca ses seviyeleri aynı belirtilmiş yine yanlış bilgi sitesine girip okuyun .Ayrıca elimde 6 tane p12 ve 2 tane p 14 var istediğin rpme ayarlıyorsun stall etmiyor statik basıncı da 2 katı.İyi forumlar
21:9 ben önermiyorum hocam dediğim gibi 3440x1440 kullandım yalan yok minecrafta giriyorsun on numara duruyor R6 oynuyordum heryeri görüyordum görüntü kalitesi gerçekten güzel ama dostum bir desteklemezse oynayacagın oyun zulüme dönüyor özellikle eski oyunlar vs böyle stretched dediğimiz halde...
Ne şanslı adamsınki ikisini de kullandım şuan 4k lı olandayım ama dostum 5070le bence 4k işine girme flat 27 inç 2k lık bakabilirsin yeni nesil oledler ama bu samsungların kumandası falan var cok rahat curved 34 3440x1440 oluyor ve hani gerçekten süper ama desteklemiyorsa yanlar siyah bar veya...
https://www.gaming.gen.tr/urun/815787/november-5070ti-amd-ryzen-7-9700x-tray-galax-geforce-rtx-5070-ti-1-click-oc-white-16gb-32gb-ram-1tb-m-2-ssd-sistem-tavsiyesi/
Rica ederim hocam kısaca baktım bunu buldum ekran kartı çift fan fakat işlemci bir tık iyi farkı bu kadar fiyatta az daha ucuz.
Evet baktım itopyadan rica ederim ben tecrübem olduğu için toplama olarak tercih ediyorum sizin sistemin aynısını şuan 80e dizebiliyorum ama tabii uğraşmam bilmiyorum hata yapabilirim diyorsanız hazır tercih edebilirsiniz özelleştirmeler mantıklı olmuş.
Yok toplama sistemde sıvı soğutmaya atıp aradaki para farkıyla daha güncel bir işlemci alınabilir diye dedim çünkü 240 mm sıvı soğutmayla düzgün bir hava soğutma aynı performansı veriyor.Ayrıca bence bu sistem 90k etmez.