TrollSlayer isimli üyenin son içerikleri

1. TrollSlayer

❌İndirim Bitti! MSI Pro X870e-S Evo Wi-Fi AMD Am5 Ddr5 Atx Anakart 8.099 TL

Hocam bazen satıcılar sahte kargo numarası gönderebiliyor umarım öyle bir durum olmamıştır alanlar kargo gelirse kameraya çekerek kutuyu açın en azından garantiye alın
  2. TrollSlayer

Bence bu iki satıcıdan almayın çok sıkıntılı bir durum var yine ilana koymuş başka yerden...
  3. TrollSlayer

Hocam üsteki yorumda cevapladığım kısımda bir kullanıcı iki mağazanın aynı kişiye ait olduğunu söyledi mağazalardan birinin n11 soru cevabında ürün stoklarımızda mevcut değil yazmış yani olmayan ürünü süreki mağazalarında ilana koyup sonra iptal ediyor önceki yorumları okursanız görürsünüz
  4. TrollSlayer

Soru cevapta da ürün yok demiş dolandırıcı olma ihtimali yüksek gibi alanlarada ne kargolar bilemem dikkat edin
  5. TrollSlayer

Bu satıcının bir derdi var ama anlamadım bazılarının siparişlerinide iptal etmiş reklam mı yapmaya çalışıyor acep ilginç
  6. TrollSlayer

Hocam işlemci ve ram almam lazım birde yeni kasaya kurmak istiyorum indirim kovalıyorum kurunca güncellerim ama anakart atx olduğu için çok büyük bilginize
  7. TrollSlayer

sizde haklısınız hocam ama bu fiyata b850 ler bile zor bulunuyor bu anakart yine çok uygun zaten satıcıda hb idi dün aldım bu sabah geldi
  8. TrollSlayer

Arctic Liquid Freezer Iı 420 A-Rgb - 3.998 TL

https://www.akakce.com/bilgisayar-kasasi/en-ucuz-lian-li-o11-dynamic-evo-black-kasa-fiyati,1959245252.html
  9. TrollSlayer

🔥İndirim Kiwi Kfan-7607 Şarjlı Masa Vantilatörü Beyaz 249 TL

şarjı ile kullanacaksanız çok bir performance beklemeyin prize takılı olunca biraz daha iyi rüzgar veriyor ama çokta iyi değil ne kadar ekmek o kadar köfte
  10. TrollSlayer

Hocam hb satıcısında 10.6 ya 3 taksitle aldım bir süredir ana kart arıyordum bu fiyata daha iyisine denk gelmedim ki 8 k ya alanlar bedavaya aldı b650 ile ciddi fark var iade şansınız varsa kaçırmayın DDR 5 geçmek ciddi külfetki olacak ama ddr4 satınca yine çok zarar girmeyecrğiz gibi sıfırdan...
  11. TrollSlayer

çok iyi fiyata düşmüş yine kaçırmışız
  12. TrollSlayer

❌İndirim Bitti! Next 75 İnç TV 34.999 TL

valla hocam 40 k lara 144 hz tv ler vardı geçen hafta bence onlar biraz daha cazip 5070 ve üstü ekran kartları 4k da canavar gibi çalışıyor
  13. TrollSlayer

❌İndirim Bitti! Nextstar Ye-75ıdwg11 43.999tl

2 tane lg oled 55 inch tv miz var ikisi de 3-4 senede oled yanığı oldu oled pişmanlıktır
  14. TrollSlayer

❌İndirim Bitti! Next 75 İnç TV 34.999 TL

60 hz yenileme hızı bilginize
  15. TrollSlayer

🔥İndirim Apple Macbook M5 Pro 24/2tb 18 CPU ve 20 GPU 141.958 ₺🔥

Peynir rendelenmiyor hemen eriyor bilginize
Geri