hocam ben stok kalmadığı için vgn s99 aldım switchleri ve keycapsleri aynı yani sesleri neredeyse birebir ve şuan da gayet memnunum. Hissiyatı yazı yazma hissi oyun performansı vs. bence gayet başarılı. Yer sıkıntınız yoksa tercihimdir vgn s99
klavye şahsen hoşuma gitti. Sesi kasası vs. Sizce alınır mı ? Alınmaz derseniz neden alınmaz ve alternatif önerilerinizi bekliyorum. Yazı yazmayı severim, rekabetçi oyun oynamayıda seviyorum ama o kadar fazla oynamam. bütçe 4500 max...
hocam aklımda soru kalmaması için bir şey daha aklıma geldi sorayım dedim, bu vgn v87 pronun yazılımında inceleme videolarında makro ataması gibi bir menü göremedim. Makro ataması yapılmıyor mu bu klavyede ?
Hocam neredeyse aynı durumdayız gibi :D
bende yarın canlı destek hattı açıldığında soracağım diana stoğu ne zaman geliyor diye. En kötü mail atarım, bilgilendiririm sizide hocam.
sağolun hocam cevap için, son olarak fps oyunlarında klavyede gecikme veya performans gibi sorunlar yaşar mıyım ? çok fazla oyun oynayan biri değilim fakat oynadığımda da iyi bir deneyim yaşamak isterim
Hocam bunların tedarikçisi yok diye biliyorum. Hesapların adamın kendi hesapları oluyor ve birden fazla kişiye satıyorlar bu yüzden zaten online giremezsin o hesaplarda.
hocam bu vgn v87 pronun hot swap özelliğinde 3-Pin / 5-Pin desteği var mıdır ? @oyunbilgisi1 hocam size de soruyorum aynı soruyu, laros arkadaşımız bilmiyorsa siz cevaplarsınız.
akko markasının klavyelerini bi türlü beğenemiyorum ya, çok minimalist geliyor klavyeleri bana göre.
1738175439
W75 modelinde de yazı yazarken eğlenebilir miyim hocam sizce ? Oyun oynamayı vs. seviyorum rekabetçi oyunlar oynuyorum fakat yazı yazmayıda seviyorum yani hissiyat benim için önemli...
hocam valla Şubat'ın 5-6 sı gibi sipariş vereceğim. O zamana kadar kararlaştırmak istiyorum alacağım klavye modelini.
1738173083
hocam evet bir çok yerde vgn v87 pronun hissiyatını çok iyi diyorlar fakat bu W75 modelinin snap tap gibi özellikleri olduğu için daha sıcak bakıyorum şuanda. Eğer...
Merhabalar, Bu klavyeler arasında kararsız kaldım. Açıkçası wraith w75 modelini daha fazla özellikleri içerisinde barındırdığı için tercih etmeyi düşünüyorum. Fakat diğer modellerde de gayet güzel özellikler sunuyor ve fiyatlarıda w75'e göre düşük. Bütçem maximum W75 modelini alacak kadardır...