Doğru her şey olabilir tabii. Sıvı soğutma yerine sadece "Cooler Master Hyper 212 Spectrum V3 120 mm Hava Soğutucu" ekledim ve sıvı soğutucuyu çıkarttım diğer bileşenler ekteki gibi, fiyat düz 60bin bandında şu an. Eksik var mıdır?
620 çip setli dediğiniz Anakart, "MSI PRO A620M-B 6800Mhz(OC) M.2 AM5 mATX Anakart" mıdır? birde sıvı soğutma yerine "Cooler Master Hyper 212 Spectrum V3 120 mm Intel(1700p/1851p)-AMD Uyumlu Hava Soğutucu" yeterli olur mu?
Dediğim gibi kardeşime alacağız, kendisi şuan lisede kendini uzun süre götürecek bir bilgisayar arıyor ve bilgisayardan da çok anlamadığımız için öyle upgrade vs. yapmayacağız. Tek istediğimiz aldığımız sistemin stabil şekilde en uzun süre aynı performansı koruması. Zaten oynadığı oyunlar Rocket...
Merhaba,
Kardeşime sistem toplayacağız, çok bir bilgimiz yok. Hazır sistem alacağız, toplama olmayacak. Sistem nasıl fiyatına değer mi? Bu fiyat bandına daha iyi bir öneriniz var mıdır? + Ranker Orion Black 750W Psu kasa'yı araştırdım baya ama hiç bir yorum bulamadım doğru düzgün güvenilir mi...
Arkadaşlar Windows 11 Pro kullanıyorum, ayarlardan Gamebar'ı, oyun modunu vs. her şeyi kapatmamı ya da YouTube'daki diğer şeyleri yapmama rağmen şu lanet bar kapanmıyor ve bu yüzden oyunlar da F1 F2 Windows tusu gibi seyler asla kullanamıyorum. Nasıl kapatırım?
Arkadaşlar, içine hiçbir şekilde para yatırılmadan sadece oyun parası üzerinden spor bahsi yapılan bir websitesi kurmak legal mi? Türkiye de legal değilde Türkiye'ye yasaklayıp Yurtdışı için yaparsam türkiye de başıma bir şey gelir mi?
örneğin, oyun da 10 tane paranız var bunu websiteye oyun...
kanka dünden beri aynı şey ya. Ayarlarda yaptığım görüntü ve cross harici tüm ayarlar sıfırlanıyor. Konsol bile açılmıyor ayarlardan tekrar aktif etmediğim sürece her oyuna girdiğimde.
Arkadaşlar, cs2 de yaptığım ayarlar her defasında oyundan çıktığımda sıfırlanıyor. Nedeni nedir?
Görüntü ayarlarım ve Cross ayarları sıfırlanmıyor fakat, viewmodel - sensivity falan hepsi sıfırlanıyor. Üstüne her çık gir yaptığımda “Konsol” inaktif oluyor tekrar açmam gerekiyor. Önceden...
Ben rufus kullanamıyorum macbook olduğu için, başka harici uygulamalar kullanıyorum. Onlarda da öyle seçenek falan yok sadece dosyayı ve belleği seçiyorsun kendisi flashing diyor
1745697839
Yeni bir pc aldım, şahsi bilgisayarım da macbook. Windows11 yazılımını yeni pc’ye aktarmak içinde...