Trygon isimli üyenin son içerikleri

1. Trygon

Logitech G733 ses ve mikrofon ayarları

Arkadaşlar merhaba.Logitech G733 için ayar önerilerinde bulunabilir misiniz? Genelde cs,fortnite,cod warzone,apex gibi oyunlar oynuyorum.Mikrofon ayarlarım ve ses ayarlarım nasıl olmalıdır?
  2. Trygon

Razer Deathadder v3 Pro razer synapse calibration ayarı

Arkadaşlar bugun razer synapse uygulamasından birkac ayar yaparken bu ayara denk geldim.Nasıl olmalı?
  3. Trygon

Bilgisayarda rgbler yanmıyor

Dostlar merhaba.Bilgisayarım ram dışında tamamlandı.Ram de pazartesi gelecek zaten.Bilgisayarı kurayım dedim herşeyi tamamladım ama sıvı soğutmanın ve kasanın rgbsi yanmıyor.Ne yapmam lazım?
  4. Trygon

1000 tl mousepad önerisi

Klassegear Porgeden daha mı kaliteli? Biraz göz gezdirmiştim porge biraz daha iyi diyorlardı.
  5. Trygon

1000 tl mousepad önerisi

Hocam buna baktım ama klavyeyi de kaplayan bir mousepad bakıyorum.Böyle sadece mouse için gerekmiyor bana.Ama yinede çok teşekkürler 🙂
  6. Trygon

1000 tl mousepad önerisi

Dostlar merhaba 90x40 mousepad arıyorum.Max 1000 tl olması lazım önerileriniz nedir? Not: Porge 90x40 ilgimi çekti yorumlarıda güzel.
  7. Trygon

ASUS 27" TUF GAMING VG27AQ3A 1Ms 180Hz 2K IPS ALACAĞIM.KULLANAN VARMIDIR?

Sadece oyun için değil.Film izleyen ve yazılım yapan biriyim.
  8. Trygon

ASUS 27" TUF GAMING VG27AQ3A 1Ms 180Hz 2K IPS ALACAĞIM.KULLANAN VARMIDIR?

Arkadaşlar merhaba.Asus Tuf 27 inç 1ms 180hz 2k ıps monitör alacağım.Kullananlar memnunmudur acaba? Fortnite,Cod Warzone,Apex Legends gibi oyunlar oynuyorum.
  9. Trygon

Orijinal Aula f75 mi??

Zaten ak820 pro alacağım ama bir tane daha klavye almak istiyordum oda aula 75 olacak büyük ihtimalle
  10. Trygon

Orijinal Aula f75 mi??

Sağol kira kardeşim ama sonuç olarak onu kullanıp koyanlar da cıkabiliyor. Ama teşekkür ederim cevabın için 🙂
  11. Trygon

Orijinal Aula f75 mi??

Peki sahibinden deki 0 lara güvenip alayım mı?
  12. Trygon

Orijinal Aula f75 mi??

Beyler aliexpressdeki aula f75 orijinal mi? https://tr.aliexpress.com/item/1005006254721048.html
  13. Trygon

Ajazz ak 820 pro hepsiburada

Dediğim gibi çok şikayet var w75 hakkında.Yoksa onu alacaktım
  14. Trygon

Ajazz ak 820 pro hepsiburada

Arkadaşlar normalde wraith w75 tercih edecektim ama ilgilenmiyorlarmış ve tuş basılı kalıyormuş.Bende bunun üzerine ajazz ak820 pro ya yöneldim.Baktığım kadarıyla güzel bir klavye ama genelde amazondan alınıyormuş.Ben hepsiburada'da gördüm ordan alsam bir sıkıntı çıkarmı?
Geri