tserdaraltinbas isimli üyenin son içerikleri

1. tserdaraltinbas

Rampage Crimson CR25R300F (300Hz 24.5" FHD) Oyuncu Monitörü Hakkında

Kardeşim senin algında problem mi var? Zaten ben bu forumu açmamın sebebi kıyas yapmak ve ürünün kötü yanlarını aktarmak. Sen istiyorsun diye haklısın diyip neden keseyim konuyu? Amacım zaten bilgilendirmek burada. İnatla anlamanda sorun var diyorsun ama sen olayı zaten baştan anlamamışsın...
  2. tserdaraltinbas

Kardeşim sanırım sen VA konuştuğun için benim sadece VA hakkında yazmış olmama izin veriyorsun :D VA ile ilgili yazdığını okuyup cevaben zaten IPS demişim ya konuyu oradan IPS'e çevirmen gerekirdi :D Neyse boşa uzamasın sensin iyi forumlar :)
  3. tserdaraltinbas

Sanırım yazdığımı anlamadın. Ben siyahta VA kötü gibi bir şey demedim. İki IPS kıyasladığımda ışık sızmaları yüzünden ekran büyük oranda gri diyorum. Beyaz ışık o kadar yoğun sızıyor ki siyahı göremiyorsun diyorum. Üst perdeden konuşacağın bir yorum yok bence daha iyi odaklanmalısın yazdığıma.
  4. tserdaraltinbas

Maalesef ben herhangi bir yerde göremedim hocam.
  5. tserdaraltinbas

"İkinci düzeltme olarak VA paneller zaten siyah olarak İPS'ten üstündür. Bunda anormal bir durum yok. Kontrast oranı yaklaşık 3 kat daha fazla olan bir panelin daha iyi siyah vermesi normal zaten. VA panelin siyahta üstün olduğunu çoğu kişi bilir." Cümlene binaen yazıyorum IPS Spardox'ta daha...
  6. tserdaraltinbas

Evet öncelikle merhabalar. Bu yorumu aslında Donanım Arşivi Youtube videosunun altına da yazdım ancak forum içerisinde bu monitörle ilgili çok fazla soru görünce buradanda konu açıp yazmak istedim. Monitörü hala inceliyorum ancak büyük ihtimal iade edeceğim. Aşağıda yazdıklarımı fotoğraflarla da...
  7. tserdaraltinbas

240Hz değerleri göremiyorum.

Önerdiğin bir sürüm var mı acaba?
  8. tserdaraltinbas

240Hz değerleri göremiyorum.

Merhabalar. Yaklaşık 1.5 yıldır "Spardox Gaming SG-24240P 24" 1ms 240Hz IPS Full HD Pivot Pro Oyuncu Monitörü" kullanmaktayım. Tüm görüntü ölçeklerinde 240Hz almaktaydım (4:3 vs.) ancak dün fark ettiğim bir sorun mevcut. Bu monitörü hem RX6700XT ekran kartımda kullandım hem de 4060Tİ 16GB...
  9. tserdaraltinbas

Çözümsüz bir FPS Drop Sorunu | Valorant

3.67 / 3.80 ile 4.42 aralığındaki hızlarda çalışıyor. Stabil sayılabilecek bir hızda durmamakta. 1702204723 İ7-9750H Nvidia 1650'li laptopta aldığım performansı bile alamıyorum neredeyse Rust gibi oyunlarda da deniyorum ancak fps problemi genel olarak var.
  10. tserdaraltinbas

Çözümsüz bir FPS Drop Sorunu | Valorant

Arkadaşlar hayırlı geceler, hayırlı forumlar dilerim. Yaklaşık 7-8 ay önce aldığım hazır sistem kasamı geliştirmeme rağmen Valorant'ta çözemediğim bir FPS Drop yaşamaktayım. B450M K Anakart Ryzen 5 5600 İşlemci RX 6700XT Ekran Kartı 16 GB 3600 Mhz Ram 1 TB M2 SSD 3700/2500 M2 SSD 1 TB Harddisk...
  11. tserdaraltinbas

Fps Drop Ve Kasma Problemi

format atalı çok olmadı ancak tekrar bir format atacağım. şimdi ekran kartı sürümlerini deneyeceğim. sadece ekran kartını başka bir pcde denedik o pcdede tam verim çalıştı yine. ben tekrar geri dönüş sağlayacağım. teşekkürler ilgin için.
  12. tserdaraltinbas

Fps Drop Ve Kasma Problemi

Merhabalar iyi forumlar dilerim. Arkadaşlar 12 Nisan 2023 tarihinde bir hazır sistem aldım ve daha sonrasında bir kaç parça ile daha iyi bir hale getirmeye çalıştım. Uzun bir süredir FPS drop yaşıyorum. 240 hz değerlerini dahi sabit şekilde alamıyorum. Sistemim şu an güncel olarak görseldeki...
Geri