" İnşallah paran olurda iPhone alırsın " şuraya gelsene kanka işte ne uğraştırıyorsun bizi bi saattir :D Twitter trolüne dönüştün sende biraz zorlayınca, demek ki twitter az da olsa gerçek dünyayı gösteriyormuş.
Dostum senin dışarda ne olduğundan pek haberin yok bence :D "Twitterda android ne abi ya köylü müsünüz xd" seviyesinde yazılan bir twit bile binlerce fav alabiliyor. Sen kendinden yola çıkıp bütün bir kitleyi yorumlamaya çalışıyorsun ama durum öyle değil. Ne tesadüfse bende kimi görsem elinde 11...
Kaçırdığın nokta şu: iPhone kullananların ezici çoğunluğu kendini elit sanıyor. Bu tipler sizin karşınıza çıkmıyor olabilir ama bu, var olmadıkları anlamına gelmiyor. Ayrıca yine büyük bir kesim, 4–5–6 yıllık telefonları ikinci elden alıyor. Ülkenin ekonomik gerçeklerini görmezden gelmenin...
Bence çok derin bi analize gerek yok. Elindeki telefon 6 yıllık iphone 11 bile olsa, ellerinde iphone olduğu zaman kendilerini üstün hissediyorlar. Hiç boşuna İos şöyle iyi kamera böyle güzel diye anlatmaya gerek yok. Iphone kullananların yüzde 90ı umursamıyor bunları.
Bence zaten almayı düşündüğün bir ihtiyaç için bu tarz indirim dönemlerini beklemek gereksiz (Özellikle Türkiye için). Ben indirimlerin çoğunu inceledim, güzel fırsatlar da vardı dümenden olanlarda.