11.Sınıfım seneye yks sınavına giricem tarihim oldukca ileri seviyedir bu yüzden tarin okuyacağım tarih dışında ki derslerim çok iyi değildir ama yinede iyidir tyt türkçe ve ayt türkçe için konu anlatımlı kitap önerebilecek varsa çok güzel olur onun dışında diğer sözel dersler içinde olur.
2 aşamalı doğrulama vardı ve telefon numaramda var hepsini discorda iletiyorum ama geri dönüş alamıyorum bot cevap veriyor ticketı çözüldü olarak işaretleyip geçiyorlar yapacak bir şey yok artık yeni hesap açıcaz
almadım yani bunu discorda da diyorum cevap hep aynı bot cevap veriyor mesaj yazsamada yine çözüldü olarak işaretleyip geçiyorlar bot da şunu yazıyor hesabınız şifresini vs değiştirin ama işte e posta mevcut değil uyarısını alıyorum
Merhaba discord hesabıma yaklaşık 1 aydır giremiyorum mailini fln değiştirmedim böyle bir mailde gelmedi discordda eposta şifresi değiştir diyince şifresi vsde değişmiyor böyle bir eposta mevcut değil diyor discord onlarca ticket attım bakmıyorlar hesabım da değerli bir hesap early var sebebi...
İyi günler 1 yıl önce aldığım bilgisayarın ici çok tozluydu islemci fanını çıkartıp fanı temizledim geri taktım termal macunum yoktu ama termal macun işlemcinin üzerinde duruyordu ısı değerlerine baktım aynıydı termal değiştirmeye gerek varmi acaba
İyi günler yazın stajım var bu stajdan alacağım parayla steam deck veya rog ally düşünüyorum switchde olabilir kullananlar acaba cihazlarıyla ilgili bilgi verebilirim Alınır mı? alinmazmi vs
https://www.itopya.com/gamebooster-gb-2428ff-238-280hz-1ms-freesync-g-sync-hdmi-dp-fhd-ss-ips-flat-gaming-monitor_u21274
Bir arkadaşım alıcak o yüzden pek bilmiyorum bu markayıda alınır mı?
God of war ragnarok ps5 versıyonu 500 ps4 versıyonu 390 100 lira daha çıkmayacağı için ps4 versiyonunu alıp yükselteme yapıcam ama yükseltme ne kadar bilen varmı 10 dolar olduğunu biliyorum ama türkiyeye özel fiyat olduğu için 100 lira vs ise alıcamda onun için