ttberke isimli üyenin son içerikleri

1. T

❌İndirim Bitti! Enebada Googleplay 25tl Kod 8 Tl

Hediye kartını kodu girerken daha fazla bilgiye ihtiyacımız var diyor google playde bu sorunun çözümünü bilen var mı
  2. T

❌İndirim Bitti! Baseus 20000mah Powerbank 99 Tl

Hangi gruplarda takip ediyosun
  3. T

İş Bankası 6-12 Ay Ücretsiz Amazon Prime Üyeliği

Bankkart kart bana da sms gelmdi son 3 ayda harcama yaptıysanız sistemde sorun vardır heralde 1778527102 Son 3 ayda harcama yapmış olma koşulu varmış. Keşke buraya da yazsaydınız katılmadan önce harcama yapsaydık şuan kampanya yanmış oldu.
  4. T

Ben de sonradan farkettim önce farketseydim katıl demezdim
  5. T

Yazıyor son 3 ayda harcama işlemi gerekliymiş ama kampanya katıldıktan sonra harcama yapsak oluyor mu bilmiyorum
  6. T

Son 3 ayda harcama yapmak şartı varmıl bende de sms gelmedi çözümü bilenler yardımcı olabilirse sevinirim
  7. T

🔥İndirim Getir 200₺ - Yandex Ai

Getir yemekte de geçerli mi sadece market mi
  8. T

Orijinal Windows 11 Alınır mı?

Merhaba ben de freedos laptop alıp win11 home kurdum 2 haftadır kullanıyorum ama hala key almadım internetten 200-300tl civarına retail ve oem keyler var hangisi daha iyidir ne yapmam lazım
  9. T

Mchose v9 pro mu fifine h6 mı daha iyi

Kablosuz önerebileceğin var mı
  10. T

Ziraat gençkart amazonda taksit yapmıyor ?

Troy olduğu için büyük ihtimalle ziraat bende de taksit yapmadı vakıfbanktan almıştım
  11. T

Havit h2002bg kulaklık 1700tl değer mi ?

Arkadaşlar 1700tl havit h2002bg aldım. Bütçe 2000tl tavsiye edebileceğiniz başka kablosuz modeller var mıdır. Genel olarak fps ses kasma için alıcam. İptal etmeli miyim ?
  12. T

❌İndirim Bitti! Logitech G G321 Lıghtspeed Bluetooth Kablosuz Kulaklık 2982Tl

2 bin civarına wireless kulaklık öneriniz var mıdır ? Güzel wireless yoksa kablolu da olur
  13. T

3.500tl değer mi sizce
  14. T

İki kulaklıktan hangisini tavsiye edersiniz mchose 3.5k kablosuz, fifine 2.6k kablolu. 2-3k arasına başka tavsiye edebileceğiniz kulaklıklar var mıdır. Wireless olursa daha iyi olur
  15. T

2000tl civarı wireless gaming kulaklık önerisi

H2002bg başka bir satıcı satarsa alabilirim. Onun dışında bir öneriniz varsa değerlendiririm. Kablolu olsa da hafif olsun
Geri