ttfunStar isimli üyenin son içerikleri

1. T

Ryzen5 7600 işlemci sıcaklığı sorunu

Ne yazıkki havaların ısınması ve Ankarada 40 dereceleri bulması sonucu işlemci sıcaklığı 80-85 arasında gidip geldi.Yorumlarda hep bahsedilen phantom spirit almayı veya sıvı soğutucu düşündüm. Fakat phantom kasama uyar mı bilemedim.Kasam budur arkadaşlar...
  2. T

İtopya da iade edip çek verince oradan almak durumunda kaldım kankam.Şu an cyberpunk 80 derece sabit kaldı sıcaklık.Eğer yine bir sorun olursa artık onu düşünecem çünkü sen ve diğer arkadaşlar önerdi.Teşekkür ederim.
  3. T

Şimdi teslim aldım makinayı 3-4 dk stres testi yapıldı 70-80 arası geldi.Daha sonra cyberpunkta denedim daha önce 92 dereceyi bulmuştu şimdi 80 de sabit kaldı sizce maximum bu mu olur arkadaşlar.Soğutucu thermaltake astria 200 e geçtim.Aşağı yukarı sendeki ile aynı değerler sanki kankam
  4. T

Phantom spirit itopyada yoktu hediye çeki aldım üstüne para ekleyip thermaltake astrai 200 aldım
  5. T

Arkadaşlar hepinize teşekkür ederim.Bu soğutucuyu aldım deneyince size görüşlerimi bildiririm.Birde kasanın evdeki konumunu değiştirecem deneyecem bakalım sonuçları yazarım
  6. T

Hocam şimdi soğutucu para iadesi aldım itopyadan o yüzden burada thermaltake bunu alacam veya buna eş değer bir cooler master ürünü alacam 1746962418 Şimdi para iadesi aldım bu nasıl sence hocam
  7. T

Kankam peki soğutucun aynı mı bendeki ile 1746961925 Herhalde giriş seviyesi olduğu için bencede.Sadece oyun testlerinde düşük sıcaklık alıp ben yüksek sıcaklık alınca sorun diğer bileşenlerde mi diye düşündüm şimdi itopya bu soğutucuyu iade edip yerine thermaltake veya cooler master alacam...
  8. T

Merhabalar https://www.itopya.com/technopatradeonamdryzen57600gigabyteradeonrx7800xtgamingoc16gb16gbddr51tbnv_h29018 İtopyadan geçen hafta bu hazır sistemi aldım ram 32 yaptım 45 bin tl oldu.Termal macunu ve soğutucuyu bilgisayarcıma takdırdım bilgisayarcım fan ve power yetersiz olabilir...
Geri