tu9berk isimli üyenin son içerikleri

1. tu9berk

Epic games indirme hızı düşüklüğü

o kadar teknik bilgiye sahip değilim ama yazma hızı dediğiniz gibi durup durup devam ediyor 1 mb a çıkıyor maks 1733091655 dns değiştirmeden bahsediyorsanız yok şuan herhangi bir dns girmedim otomatikte
  2. tu9berk

benim öyle genel bir sıkıntım yok sadece epicte var galiba steamden herhangi bir şey indirmedim
  3. tu9berk

ha daha 50 60 nerde 40 anca olmuş
  4. tu9berk

nE anlayamadım
  5. tu9berk

sahabtan beri fortnite indiriyorum 1000mbps paketim var ama kbps larla indiriyor bazen 0 a düşüyor bazen tam performans 12mb indiriyor şu saatte biraz gözlemledim evdeki herkes uyuyor ekstra internet kullanımı yok sebep nedir bilen var mı ?
  6. tu9berk

Yardım sıvı soğutma fanımdan ses geliyor ama bir türlü çözemiyorum

sıvı soğutmanın fanından sürtme sesi geliyor tık tık tık tık söküyorum takıyorum her şeyi yaptım düzeltemedim yardımcı olabilecek var mı
  7. tu9berk

windows 10 şifre sorunu

risk aldım denedim istemedi şifresiz açılıyor yine
  8. tu9berk

A2 ehliyet ne kadar tutar

büyük bölgelerde rekabet fazla olduğundan mıdır fiyatlar daha ucuz oluyor ben marmaristeyim 3 4 adet kurs var fiyatları baya fazla söylüyorlar adanada arkadaşım bana dedikleri fiyatın yarı fiyatına alıyor.
  9. tu9berk

windows 10 şifre sorunu

şimdi pcye windows 10 kurdum kurarken bilgisayarın ethernet kablosunu söktüm şifte sormadı bilgisayar şifresiz açılıyor. microsoft hesabı girersem açılışta şifre istemeye başlar mı?
  10. tu9berk

A2 ehliyet ne kadar tutar

sadece sürüş kursuna gidiyorsun. kurs parası harçlar vesaire ödüyorsun oturduğun bölgeye göre değişiyor fiyatlar bana 10 15k arası fiyat çektiler 1716676517 a1 var değil mi
  11. tu9berk

Öneri sıvı soğutma önerisi

r5 7600x için sıvı soğutma lazım önerilere açığım. kasa: Vento vg07f -240mm -am5 / 4 -hem hakkını vermeli hemde uygun olmalı f/p ürün -argb olursa süper olur önerilerinizi bekliyorum şimdiden yanıtlarınız için teşekkür ederim <3
  12. tu9berk

ea appten aldığım apex coini steamde kullanabilir miyim ?

silmeden ea den ayrıca indirsem sorun çıkarır mı steamde baya config ayarı falan var
  13. tu9berk

dediğini yaptım yükleye bastım hemen yüklendi ama unavailable yazıyor giremiyorum
  14. tu9berk

allah allah hesapları mı bağlamam lazım acaba
  15. tu9berk

dosyaları oraya kopyalayayım mı yoksa direkt taşıyayım mı yüklü gösterir mi o zaman oyunu
Geri