Tuco isimli üyenin son içerikleri

1. T

Eşzamanlı RGB ışıklandırma

İyi günler beyler. Benim kasam Zalman, işlemci soğutucum thermalright peerless assassin 120 se, ve ram olarak TEAMGROUP T-Force Delta RGB DDR5 16GB 6400MHz kullanıyorum. Bunları eşzamanlı olarak aynı renglendirme verile bilir mi yazılımla ve ya başka bir şeyle? Gökkuşağı renglerinde olmasını...
  2. T

Hangi Rtx 5060ti 16 gb iyi?

Aleykum Selam hocam. Teşekkürler yardımınız için
  3. T

Eyvallah reis. Ama bizim burda (Azerbaycan), indirimli bir kasa gördüğüm için merak var rtx 5060 için. Yoksa amd fiyat performans kralıdır
  4. T

Kankam haklısın. Ama ben Azerbaycanda yaşıyorum ve burda çok fazla seçenek yok eski modellerle ilgili. Hazır sistem buldum sadece kasada hangi marka 5060 olması lazım onu bilmiyorum. En iyisi Asus biliyorum, sizden tavsiye alayım dedim
  5. T

İ5 14400f + Rtx 5060ti

Arkadaşlar iyi akşamlar. Sizce i5 14400f işlemcisi rtx 5060ti 16gb için yeterli mi yoksa 1080 ve ya 2k da dar boğaz yapar mı? Ayrıca thermalright peerless assassin 120 se bu işlemciyi iyi soğutur mu? Şimdiden teşekkürler yardımınız için
  6. T

Arkadaşlar merhaba. Ben ilk sistemimi kurcam ve tavsiyeniz gerekli. Sizce hangi marka rtx5060ti 16gb almalıyım ısı,ses,performans açısından? Aklımda asus yada msi var. Ama hangisini tercih etmeliyim bilmiyorum
Geri