Tuflex isimli üyenin son içerikleri

1. T

Beyler bu pc alınır mı? sizce öğrenciyim

kral bu sistem ne diyorsun iyi mi götürür mü https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-amd-ryzen-5-8400f-16gb-ddr5-rgb-asus-rtx-4060-512gb-1228814254/detay/
  2. T

çok teşekkürler
  3. T

ya alma konusunda bir takım sorunlarım çıktıda tektek toplamak zorunda kaldım maalesef ki sizden istediğim bu bana attığınız sistemdeki parçaları yazmanız bilgisayarcıda toplayacağım evet daha fazla maliyetli olucak ama mecbur kaldım
  4. T

hocam tekrardan merhaba bu bana attığınız sistemdeki parçaları bilgisayarcıda bulabilirmiyim tek tek toplamam gerikiyorda bana bu ürünlerin isimleri gerekiyorda listesini çıkarağım
  5. T

tamamdır hocam çok teşekkür ederim sizin gibi sistemden anlayan bir kişiyi bulmak gerçekten beni mutlu etti
  6. T

tamam hocam sağolun bu dediklerinizi uygulacağım
  7. T

çok sağol haklısın aslında ilerki zamanlarda geliştirilebilir 1742928396 tamam onu şimdi gördüm sağol
  8. T

bu fiyat bandında önerin nedir kral bildiğin bir sistem varmı yardımcı olursan sevinirim pek anlamıyorum sistemlerden
  9. T

çok sağol kral bakayım değerlendireyim
  10. T

ne önerirsin peki bu fiyat bandında bildiğin bir sistem varmı
  11. T

bu fiyat bandında ne tür pc önerirsin
  12. T

kral ne önerirsin itopya için pek sistemlerden anlamıyorum bu bütçe ile
  13. T

beyler merhaba öncellikle bir sistem buldum internette bu pc sizce alınır mı? öğrenciyim oyun için alacağım valorant cs falan için sizce alınır mı? veya sizin önerdiğiniz bu fiyatlara güzel sistemler varmı
Geri