300 liraya bi markadan aldım 10 numara yapışıyor ve stand özelliğide var birşeyler izlerken cok kolaylık ve gayet kaliteli bu paralar cok saçma.... cüzdan rahatsız ediyordu artık cüzdan taşımıyorum.
16 Pro kullanıyorum Kasa kalitesi elde tutuş hissi çok premium ve dayanıklığı çok güzel , donanımıda harika , 17 serisini incelediğimde 16 serisindeki kalite hissini alamadım. Bence en iyi seri 16 serisi
agalar nasıl bu ayakkabı rahatmıdır ? ve uç kısmı dar mı uzun ince ayakkabılar ayağımı sıkıyor. Normalde 43 giyerim Adidasta 44 giyiyorum 44 numara sıkar mı ? varmı kullanan
Dostlar merhabalar Film dizi , video izlemek için bir tablet arayışındayım, Beklentilerim Tabletin uzun ömürlü olması , donma kasma yapmaması. Telefon olarak apple kullanıyorum. Tablet olarakta İpad A16 almayı düşünüyorum 17.499 TL ye şuan sitelerde mevcut sizce yılbaşı indirimlerini mi...
boy kilo ne ? ben 180 Boy 68 kilo ile L beden ve M beden giyiyorum ikiside belden sıkmıyor L olan M ye göre biraz uzun ikiside oluyor ama garanti olsun dersen bir beden büyük alabilirsin belden bol gelmez
https://flamingocase.org/ böyle bir site var 2 kere alışveriş yaptım kılıflar cok kaliteli baskı kaliteside güzel kılıfların içi süetimsi elde tutuş hisside gayet güzel
çok iyi makine ortalama haftada 1 kullanıyorum bıçağı zor kesmeye başlayınca yeni makine alıyorum +1 yedek başlıklı çok uzun süre götürüyor, bıçakları pahallı bıçak alınacağına makine almak daha mantıklı