tugay05 isimli üyenin son içerikleri

1. tugay05

🔥İndirim Apple iPhone için MagSafe özellikli Mikro Dokuma Cüzdan - Siyah 2.935,95TL

300 liraya bi markadan aldım 10 numara yapışıyor ve stand özelliğide var birşeyler izlerken cok kolaylık ve gayet kaliteli bu paralar cok saçma.... cüzdan rahatsız ediyordu artık cüzdan taşımıyorum.
  2. tugay05

17 pro max boya sorunu

16 Pro kullanıyorum Kasa kalitesi elde tutuş hissi çok premium ve dayanıklığı çok güzel , donanımıda harika , 17 serisini incelediğimde 16 serisindeki kalite hissini alamadım. Bence en iyi seri 16 serisi
  3. tugay05

🔥İndirim Adidas TERREX HP8606 Terrex Eastrail 2 Hiking Shoes 2.7611₺ - 45 Numara var

agalar nasıl bu ayakkabı rahatmıdır ? ve uç kısmı dar mı uzun ince ayakkabılar ayağımı sıkıyor. Normalde 43 giyerim Adidasta 44 giyiyorum 44 numara sıkar mı ? varmı kullanan
  4. tugay05

Öneri Dizi Film (ara sıra oyun) İçin Tablet Önerisi

Dostlar merhabalar Film dizi , video izlemek için bir tablet arayışındayım, Beklentilerim Tabletin uzun ömürlü olması , donma kasma yapmaması. Telefon olarak apple kullanıyorum. Tablet olarakta İpad A16 almayı düşünüyorum 17.499 TL ye şuan sitelerde mevcut sizce yılbaşı indirimlerini mi...
  5. tugay05

🔥İndirim 6'lı Kutu Premium Likralı Erkek Boxer 430TL

boy kilo ne ? ben 180 Boy 68 kilo ile L beden ve M beden giyiyorum ikiside belden sıkmıyor L olan M ye göre biraz uzun ikiside oluyor ama garanti olsun dersen bir beden büyük alabilirsin belden bol gelmez
  6. tugay05

🔥İndirim 6'lı Kutu Premium Likralı Erkek Boxer 430TL

Atlet ve boxerda bu markayı kullanıyorum gayet kaliteli çekme , sarkma yapmıyor kumaşı rahatsız etmiyor gayet rahat
  7. tugay05

Xiaomi pad 7 12800tl

stabilite ve performans , uzun ömür ve kalite hissiyatı olarak ipad a16 ile çok farkı varmıdır acaba bilen varmıdır ?
  8. tugay05

Öneri İPhone 16 pro kılıf önerisi

https://flamingocase.org/ böyle bir site var 2 kere alışveriş yaptım kılıflar cok kaliteli baskı kaliteside güzel kılıfların içi süetimsi elde tutuş hisside gayet güzel
  9. tugay05

Fashfed Güvenilir Mi?

bu nike dunk ların kalıpları nasıldır acaba ? Adidasta 44 giyiyorum Puma ve diğer markalarda 43 giyiyorum
  10. tugay05

CS:GO Müzik Kiti Seçiminde Yardım

stattrak olan edo aldıkça edo sayısını sayıyor müzik aynı herhangi bir değişiklik yok bence statrak mantıksız
  11. tugay05

🔥İndirim GOOVE Wifi + Bluetooth Ampul 800lm 279 Lira

Eyw hocam kullandım kodu 2 tane yapıştırdım
  12. tugay05

HEPSIBURADA TIKLA KAZAN AKTIF

Sürpriz ürünlerde %50 indirim verdi sepete ürün atıyorum 500 tllik ürün ekledim 75 tl indirim yaptı şakamı bu :D (detaylardaki ürünlerden bakıyorum kampanya kapsamındakilerde) %50 nerde indirim dümen
  13. tugay05

Pizza ve Hamburgerlerin Fahiş Fiyatları

pizza ve hamburgerler gerçekten gereksiz pahalı o fiyatlara gidiyorum GERÇEK ET yiyorum
  14. tugay05

🔥İndirim Amazon Kuş Oyuncakların'da İndirim

kuş fiyatları ne kadar acaba agalar bilgisi olan varmı yavru alsak
  15. tugay05

🔥İndirim Philips one blade 840₺

çok iyi makine ortalama haftada 1 kullanıyorum bıçağı zor kesmeye başlayınca yeni makine alıyorum +1 yedek başlıklı çok uzun süre götürüyor, bıçakları pahallı bıçak alınacağına makine almak daha mantıklı
Geri