Yeni bi laptop aldım fakat Stuttering sorunu yaşıyorum bunun çözümü nedir rahat bir şekilde
bilgisayarımı oyunları kaldırmasına rağmen yaşıyorum bu sorunu
örnek video bunun gibi
sistemim:
Rtx 3060 6gb
i5 11400h
16gb ram
512gb ssd
bilgisayarım gayet yeterli olmasına rağmen oyunlarda fps drop yaşıyorum
denediğim oyunlar Dying light 2 ve mount and blade bannerlord
sistem özelliklerim
Rtx 3060 6Gb
i5 11400h
16Gb ram neden oluyor bu çözümü nedir yardımcı olur musunuz
Bence sabretmek en doğru seçim olur 2 - 3 ay sonunda çok daha iyi bir pc sahjibi olursunuz vede dlss 3.0 sadece rtx 4000 serisinde olacak ondan dolayı bence bekleyin
Ben meslek lisesine gidiyorum ve bilişim bölümü istiyorum OBP puanım 84.8550 sınıftaki en yüksek puan benim ama konteyjan 56 ve okulda çok fazla öğrenci var sizce istediğim bölüm çıkar mı?
https://www.sorubak.com/teogrobot/mektep/3658/silivri-anadolu-lisesi hocam bu liseden bahsediyorsunuz sanırsam bu liseye gidebilirsiniz güzel gözüküyor hem dershanede gerekmez puanınız yetebilir fakat 88 puanlı lise büyük ihtimal çıkmaz bide obp ile alınan düşük puanlı anadolu liseleri biraz...
hocam meslek liselerini fazla küçümsüyolar benim obp 85 ben 80 obp bir meslek lisesindeyim ve hayatımda yaptığım en güzel seçim olabilir dersleri hocalar çok iyi anlatıyor vede okul çok güzel sizinhocanız biraz fazla abartmış ama her okul aynı olmaya bilrim bide meslek lisesine gidiliyorsa 11 ve...
88 zor arada 1 paun ile 2 puan fark falan olursa anca olabilir tabi deneyin ama olacağını pek sanmıyorum onun dışında yaşadığınız şehir neresi size belki puanınıza güzel bir okul önerebiliriz
3090 i9 al knk eğer bi düşük arıyosan 3080 bütçen yüksek zaten ama 4000 serisi çıkacak biraz beklemeni tavsiye ederim dicem dolar her an yükselebilecek bişey emin değilim bide amd nin yeni işlemcileri çıkacak onlarıda bekleye bilirsin
Meslek lisesindeyim ve bölüm seçimleri yapılcak bilişim teklonojisi istiyorum fakat puanım yeterlimi emin değilim biliyorum tam olarak bişey söylenmez fakat en azından düşüncelerinizi söyleseniz güzel olur
Obp puanım:85
Okulun kendi puanı:79