Tuğra Akın isimli üyenin son içerikleri

1. T

Laptop da Stuttering sorunu yaşıyorum

Yeni bi laptop aldım fakat Stuttering sorunu yaşıyorum bunun çözümü nedir rahat bir şekilde bilgisayarımı oyunları kaldırmasına rağmen yaşıyorum bu sorunu örnek video bunun gibi sistemim: Rtx 3060 6gb i5 11400h 16gb ram 512gb ssd
  2. T

Asus Tuf F15 Oyunlarda Fps drop sorunu

bilgisayarım gayet yeterli olmasına rağmen oyunlarda fps drop yaşıyorum denediğim oyunlar Dying light 2 ve mount and blade bannerlord sistem özelliklerim Rtx 3060 6Gb i5 11400h 16Gb ram neden oluyor bu çözümü nedir yardımcı olur musunuz
  3. T

7000 TL ekran kartı önerisi

Rx 6600 Tam bir F/P rtx 3050 den daha hüçlü 3060 dan biraz güçsüz bir kart bide 7000 tl den daha ucuz
  4. T

60000TL bütçem var ne alabilirim

Bence sabretmek en doğru seçim olur 2 - 3 ay sonunda çok daha iyi bir pc sahjibi olursunuz vede dlss 3.0 sadece rtx 4000 serisinde olacak ondan dolayı bence bekleyin
  5. T

lisede istediğim alan çıkar mı

Ben meslek lisesine gidiyorum ve bilişim bölümü istiyorum OBP puanım 84.8550 sınıftaki en yüksek puan benim ama konteyjan 56 ve okulda çok fazla öğrenci var sizce istediğim bölüm çıkar mı?
  6. T

intel i3 9100F alınır mı ?

bana kalırsa fiyatına pek değdini düşünmüyom ama kendi fiyat aralığında belki alınabilir
  7. T

OBP puanımdan yüksek okul beni alır mı?

https://www.sorubak.com/teogrobot/mektep/3658/silivri-anadolu-lisesi hocam bu liseden bahsediyorsunuz sanırsam bu liseye gidebilirsiniz güzel gözüküyor hem dershanede gerekmez puanınız yetebilir fakat 88 puanlı lise büyük ihtimal çıkmaz bide obp ile alınan düşük puanlı anadolu liseleri biraz...
  8. T

hocam meslek liselerini fazla küçümsüyolar benim obp 85 ben 80 obp bir meslek lisesindeyim ve hayatımda yaptığım en güzel seçim olabilir dersleri hocalar çok iyi anlatıyor vede okul çok güzel sizinhocanız biraz fazla abartmış ama her okul aynı olmaya bilrim bide meslek lisesine gidiliyorsa 11 ve...
  9. T

88 zor arada 1 paun ile 2 puan fark falan olursa anca olabilir tabi deneyin ama olacağını pek sanmıyorum onun dışında yaşadığınız şehir neresi size belki puanınıza güzel bir okul önerebiliriz
  10. T

60000TL bütçem var ne alabilirim

3090 i9 al knk eğer bi düşük arıyosan 3080 bütçen yüksek zaten ama 4000 serisi çıkacak biraz beklemeni tavsiye ederim dicem dolar her an yükselebilecek bişey emin değilim bide amd nin yeni işlemcileri çıkacak onlarıda bekleye bilirsin
  11. T

DÜŞÜK SİSTEM OYUN ÖNERİSİ

katana zero ve ori
  12. T

Lisede istediğim bölüm gelir mi

vallah hocam içi rahatlattınız uçak bakımı yok malesef bilişim çok istiyodum gittiğim okulda mevcut bide otomasyon var onuda 2.sıraya yazcam
  13. T

Lisede istediğim bölüm gelir mi

Meslek lisesindeyim ve bölüm seçimleri yapılcak bilişim teklonojisi istiyorum fakat puanım yeterlimi emin değilim biliyorum tam olarak bişey söylenmez fakat en azından düşüncelerinizi söyleseniz güzel olur Obp puanım:85 Okulun kendi puanı:79
  14. T

Rx 6400 işlemci önerisi (PCı 4.0)

peki cevap için sağ olun
Geri