Tuğra Aktan isimli üyenin son içerikleri

1. Tuğra Aktan

Ryzen 5 5600, RTX 4060 Ti sistem için Kasa ve PSU önerisi

güzel bir ürüne benziyor ama şu psu kısmının kapalı olmasını istiyorum hocam bunda açık sanırım
  2. Tuğra Aktan

direk pcyi aldığımdan beri ne kadar doğru bilmiyorum ama şu benchmark videolarında atıyorum A oyununda aynı ayarlarda o 180 190 fps alıyor ben 90 100lerde geziyorum.Bunu bir türlü anlam verememiştim güncellemelerle ilgili mi diye düşünmüştüm biosu,ekran kartını ve anakartın özelliklerini...
  3. Tuğra Aktan

Yaklaşık 1.5 sene önce Vatan'dan sistem aldım. Özellikleri: Ryzen 5 5600, RTX 4060 Ti, 16 GB RAM ve bir de 1TB SSD. Kasa olarak da hazır sistemden gelen Rampage platino kasa geldi. Kasa içinde Rampage'in kendi 600W 80 Plus Bronze PSU'su var. Forumlara baktığımda platino kasayı kimse önermiyor ve...
  4. Tuğra Aktan

İstanbul'da Star Wars figürleri satan yerler var mı varsa nerede var?

Çok sağolun hocam birde bildiğiniz pasajlar var mı?
  5. Tuğra Aktan

İstanbul'da Star Wars figürleri satan yerler var mı varsa nerede var?

Koleksiyonum için vintage Collection ve Black series figür arıyorum. İstabulda böyle pasaj veya dükkanlar var mı bildiğiniz?
  6. Tuğra Aktan

Mail Hesabım Hacklendi Mi?

hesabına giriş yapan bölmesi var oradan bak sana şüpheci geliyorsa orada ben değilim flan diyip banlayabilirsin
  7. Tuğra Aktan

Razer Blackshark v2x VS SteelSeries Nova 1 veya başka kulaklıklar

msi b450m a pro max var nasıl anlayabilirim yeterli olup olmadığını
  8. Tuğra Aktan

Peki ne alabilirim bu fiyat bandında? Önerebileceğin ürünler var mı mesela https://www.gaming.gen.tr/urun/135894/logitech-g435-lightspeed-kablosuz-gaming-kulaklik-siyah-981-001050/ ve https://www.gaming.gen.tr/urun/151361/asus-tuf-gaming-h1-7-1-surround-kablosuz-siyah-gaming-kulaklik/ bunlara ne...
  9. Tuğra Aktan

Arctis Nova 1 mi Blackshark v2x mi?

aldın mı novayı memnun musun
  10. Tuğra Aktan

Razer BlackShark V2x mı SteelSeries Arctis Nova 1 mi

naptın değiştirdin mi?
  11. Tuğra Aktan

ssyide çok övüyorlar ama ya razerıda kafam baya bi karıştı
  12. Tuğra Aktan

Merhabalar oyuncu kulaklığı arıyorum bütçem 2300 benim için uzun sure kullandığımda başımı ağrıtmasın,oyunlarda iyi bir ses alabileyim,mikrofonum iyi olsun beni dinleyen adam beni rahatlıkla anlayabilsin ve 1 yıl sonra flan dökülmesin.Bu kriterlerde hangisi sizce daha iyi olabilir?
  13. Tuğra Aktan

2300tl civarı kulaklık önerisi,bu üçünden hangisini seçmeliyim?

onun mikrofonu boğuk geliyor yoksa oda olabilirdi 1722540034 razer ile steelseries hangisi daha iyi?
  14. Tuğra Aktan

RDR 2 konsoldan mı Bilgisayardan mı oynanmalı?

zaten direk pcye kol bağlayıp oynayabilirsin ki güzel olur ama klavye ilede gayet güzel oynanabiliyor dostum
Geri