Tugrall isimli üyenin son içerikleri

1. T

PC Hocası GOAT Smokin V1 Sistem 34.999 TL!

Reis vardır bir hayır de bende 2 defa direkten döndüm:)
  2. T

PC Hocası GOAT Smokin V1 Sistem 34.999 TL!

Elim yatkın alet edevat işlerine daha önce hiç sistem topladım zorlanırmıyım ?
  3. T

5060 ti'lı sistem alınır mı

Şubatta alacaksa az az koysun 5070 alsın
  4. T

Acil !!!Sipariş verilen sistem yorum

Evet ama benim bonus kartım var maximum a başvurusu yaptım akşama yetişirse bakalım, 5070 alacağım zaten büyük ihtimalle 1760445680 Hâla emin değilim benim gibi fazla fazla oynamayacak biri için ne kadar gerekli 5060ti ve 5070 farkı ama büyük ihtimalle 5070 olacak
  5. T

Herkes aynı nokta da birleştiği için iptal ettim
  6. T

Hardcore oynayan biri değilim hikaye ağırlıklı oynuyorum 5070 benim için ciddi fark eder mi ? Arada ki 4-5 bandı veririm ama monitör vs de alacağım için mümkün olduğunca kısmak istiyorum. 1760432060 Evet acele olunca araya kaynadı o biraz Alım esnasında da direk yapıyor ama fark alıyor 3...
  7. T

Normalde öyle yapacaktım ama pesin fiyatına taksit yok burası dışında 1760431885 Peşin fiyatına taksit olayından dolayı vatan tercih sebebim maalesef
  8. T

Bu sistemi acele ile indirimden siparis verdim ama soğutucu içime sinmedi ve sonradan 5 bin fazla verip 5070 e mi geçsem diye kararsız kaldım sizce değer mi fiyat 40,900 tl nasıl ona göre iptal edeceğim ?
  9. T

Vatan Bilgisayar Sistem Önerisi (Taksitli Sistem)

Fazla beklemek istemiyorum açıkcası piyasaya hiç güven olmadığı için https://www.vatanbilgisayar.com/amd-r5-7500f-rtx-5060-ti-b650m-ddr5-1tb-m-2-ssd-16gb-ram.html bunu gözüme kestirdim aslında
  10. T

Vatan Bilgisayar Sistem Önerisi (Taksitli Sistem)

Hikaye ağırlıklı oyunlar oynamak için sistem bakıyorum rekebetçi oyun fazla oynamıyorum 2k monitör de beni üzmeyecek sorunsuz 3-4 yıl götürecek sistem arayışındayım. Vatan bilgisayar halı hazır da vade farksız taksit yapan tek yer ve kargo ile uğraşmak istemediğim için mağazası olan yer...
  11. T

TRENDYOL RTX5060Tİ SİSTEM

Merhaba ben den benzer durumdayım sizle ürün ve ödeme açısından karar verebildiniz mi ? :)
Geri