Evet ama benim bonus kartım var maximum a başvurusu yaptım akşama yetişirse bakalım, 5070 alacağım zaten büyük ihtimalle
1760445680
Hâla emin değilim benim gibi fazla fazla oynamayacak biri için ne kadar gerekli 5060ti ve 5070 farkı ama büyük ihtimalle 5070 olacak
Hardcore oynayan biri değilim hikaye ağırlıklı oynuyorum 5070 benim için ciddi fark eder mi ? Arada ki 4-5 bandı veririm ama monitör vs de alacağım için mümkün olduğunca kısmak istiyorum.
1760432060
Evet acele olunca araya kaynadı o biraz
Alım esnasında da direk yapıyor ama fark alıyor 3...
Bu sistemi acele ile indirimden siparis verdim ama soğutucu içime sinmedi ve sonradan 5 bin fazla verip 5070 e mi geçsem diye kararsız kaldım sizce değer mi fiyat 40,900 tl nasıl ona göre iptal edeceğim ?
Fazla beklemek istemiyorum açıkcası piyasaya hiç güven olmadığı için
https://www.vatanbilgisayar.com/amd-r5-7500f-rtx-5060-ti-b650m-ddr5-1tb-m-2-ssd-16gb-ram.html
bunu gözüme kestirdim aslında
Hikaye ağırlıklı oyunlar oynamak için sistem bakıyorum rekebetçi oyun fazla oynamıyorum 2k monitör de beni üzmeyecek sorunsuz 3-4 yıl götürecek sistem arayışındayım.
Vatan bilgisayar halı hazır da vade farksız taksit yapan tek yer ve kargo ile uğraşmak istemediğim için mağazası olan yer...