Tuğrap isimli üyenin son içerikleri

1. T

Ekran kartı sürücü çökmesi

Garantisi var zaten PC nin bios tan çöktüğünü soylemicem zaten ekran kartı hatasından birdaha açılmadı ve anakartin üstünde arıza ışığının yandığını belirticem
  2. T

Bı o eksik di hııh o da oldu msı ya mi gidecek yoksa PC yi aldığım yere mi 1654003521 Fat32 olarak biçimlendirmeyi unutmuşum ondan mı oldu acaba
  3. T

Ee böyle kaldı ne yapacağım peki
  4. T

Yok ellemedim bekliyorum 1654001141 Hâlâ 3 şüpheleniyorum (:
  5. T

Bu laanet %3 de takılı kaldı normal mi
  6. T

Bir önceki sürümüne guncelliyorum şuan
  7. T

Beta mi indireyim yoksa bir önceki sürümünü mü
  8. T

Bios un şuan ki sürümü 2020 olarak gözüküyor bios un güncel olmaması da ekran kartı sürücü çökmesinin nedenlerinden midir 1653996760 Birde en yeni bios beta olarak gözüküyor beta olanı değil bir öncekini mi yükleyeyim
  9. T

Üzülerek söylüyorum sorun bugun yine tekrarladı ve artık bıkmış durumdayım ne yapacağımı bilmiyorum
  10. T

Şuan dediklerinizi yaptım ve oyuna girdim bir sıkıntı gözükmüyor eğer tekrardan devam ederse bilgi veririm ilginiz için teşekkür ederim sağlıcakla kalın
  11. T

tamam valla oyle para varsa nvidia yoksa amd elimize de verdi avel avel form dolasıyorum
  12. T

ilk aldıgım zaman yoktu sonradan boyle oldu amd driver güncellemesinden kaynaklı olduğunu dusunuyorum
  13. T

tekrardan eski haline yani xmp 2 3200 mhz ye dondureyimmi 1652973719 valla lanet gelsin amd aldıgım gune
  14. T

ddu da surecin nasıl işlediğini bilmiyorum xmp yi de izleyerek yaptim simdi birsey olcak diye korkuyorum birsey olursa babamın dilinden kurtulamam 1652973481 sıkıntı xmp den degil tekrardan xmp 2 olarak degistireyimmi
  15. T

MSI A520M Pro
Geri