Merhabalar. Sistemim için uygun fiyatlı boş kasa aramaktayım. Sistemimin tüm parçaları siyahtır. İçinde bazı parçalar ARGB'dir. Kasanın ARGB olması veya olmaması problem değildir. Uygun fiyat fırsat kaliteli beyaz kasa da olursa benim için problem olmaz. Yardımcı olursanız çok sevinirim. :)...
Buradaki işlem yaptıktan sonra tekrar aynı sorunla karşılaştım. Neden böyle oluyor anlamadım. Bios sürümünde olayı olabilir mi? Biosu bir önceki sürüme yüklesem sorun çözülür mü?
Sistemimde hiç bir sorun yoktu. 5 dk içeri gidip geldim bilgisayarım kablolu bağlantıdan wifi geçmiş. Ne oldu diye baktığımda öncesinde anlamadım ama daha sonrasında aylar önce karşılaştığım bir problem ile tekrar karşı karşıya olduğumu gördüm. Aylar önce bu problemi nasıl çözdüğü hatırlamıyorum...
forumda biraz araştırmalarım sonucunda çok övüldüğünü gördüm şuan düşünüyorum aklıma yatıyor fakat anladığım kadarıyla şuan ki fiyatı ürüne göre pahalı.
Selamlar.
Başlıkta da belirttiğim gibi monitör arayışındayım ve açıkcası monitörler hakkında pek bilgim yok. Biraz araştırmam ve edindiğim bilgilere göre bir kaç model seçtim ama önerilere açığım. Genel olarak oyun ve dizi ağırlıklı biraz da iş tarafında kullanabilirim...
https://www.incehesap.com/apacer-ap1tbas2280q4u-1-1tb-7300-6000mb-s-nvme-pcie-m-2-ssd-disk-fiyati-65937/
fiyatı iyi düşmüş alınır mı bu marka nasıldır?
Merhaba dostlar. Bir sistem topladım almayı planlıyorum. Topladığım sistemde daha iyi veya aynı kalite daha ucuza hangi seçimlerde bulunabilirim? Bilgili arkadaşların veya başka markalar kullanıp "farkı yok bunu alabilirsin" diyebileceğiniz markalar var mı? Uzun zamandır bilgisayar toplamamış...