Tuna03 isimli üyenin son içerikleri

1. T

Kizin baba adisini bulmak istiyom

Sevdigim kizin baba adisini bulmak istiyorum belcika da yasiyorum panel gibi bisey varmi burda?
  2. T

Mta steam versiyonu nasil indirilir?

Mta indirmek istiyorum steam deki trilogy edition var yani san andreasim var bazilari olmuyo diyo crack indirmek istemiyorum napicam
  3. T

Pc de bluetooth kayboldu

Pc yi aldigimda bluetooth vardi ama bi an kayboldu
  4. T

Bu sistem Alınır mı?

5070 ti cikarsa 4070 ti ile ayni fiyat olur onu alirim
  5. T

Bu sistem Alınır mı?

belcika
  6. T

Bu sistem Alınır mı?

nasil neddnki ha 4070ti ha 4080 yani arada o kqdar da fark yokki
  7. T

Bu sistem Alınır mı?

1739142310 100k ya bu sistem kerizlik midir?
  8. T

Bu sistem Alınır mı?

evt ama 4080 toplasam simdi bu sogutucuyu alamam ve bu fanlardan takamam yani
  9. T

Bu sistem Alınır mı?

550 euro 5070 degilde 5070 ti almak istiyorum ama sanirim cikmicak 4070 ti ile ayni fiyat olur cikarsada
  10. T

Bu sistem Alınır mı?

4070ti rog strix 7 7700X asu tuf b650 plus wifi samsung 990 pro 1tb 32gb ddr5 6400mhz vengeance ram nzxt kraken elite rgb 360 3 adet lian li sn inf 120 nzxt h9 elite kasa corsair rm850x psu sistemin toplami 2700 euro bu fiyata biliyorum biraz pahali ama gorunusu guzel olsun istiyorum alinir mi...
  11. T

Jöle seviyeleri nedir

Yani seviyesi ne kadar yuksek olursa o kadar zararli mi oluyo yoksa daha yapiskan mi oluyo
  12. T

Jöle seviyeleri nedir

Jöle almayi dusunuyorum ama baktim ve bir cok jole cesitleri var mesela seviye7 jöle simdi seviye 7 olunca daha mi sert oluyo noluyo anlaticak varmi
  13. T

Gmail hesabim calindi

pc den de denedim yenice ve ayni sekilde telefondaki gibi bu telefona erisemiyorum secengi yok.
  14. T

Gmail hesabim calindi

Cikmiyo iste pc den denesem cikar mi acaba 1719703473 2 tane attim inshallah geri donerler senin gmailin zaten calinmismiydi peki?
  15. T

Gmail hesabim calindi

Gmailimi yaziyorum sifreyi de yapiyorum diyoki su telefona kod gelcek yada su telefona evet e tiklayin tamam da o telefon zaten bende yok sorun o napcam
Geri