Merhaba attığım kramponu kramponx üzerinden alıcaktım fakat biraz yaptığım incelemelerde şans işine denk geldiğini gördüm kiminin kramponu iyi çıkıyor kiminin 1 maçta yırtılıyormuş. Ben bunu halısahada antrenmanlarımda maçlarda vs. Kullanıcam sizce bu fiyata replika kramponxden mi alayım yoksa...
Aslında 90 fps veriyodu ama o zamanlar güncellemeler falan azdı şimdi dahada az alırım da maksat oyun oynamak. Birde laptop özelliklerine bakıyorum intel uhd graphics yazıyo numara yazmıyo
Eski bir laptopum var geçenlerde valorant indirdim gireyiö derken directx11 hatası aldım. Biraz araştırdım konuyu ekran kartınız desteklemiyor diyen var pcyi sıfırlayın diyen var. Ekran kartı İntel UHD Graphics işlemciside i3 1115g4 destekliyor mu bilmiyorum yardımcı oluyor musunuz. Valorant ilk...
dediğiniz sistemin linkini atabilir misiniz?
1729020336
yeni gördüm pardon
1729020705
hocam bence ikiside hemen hemen aynı birinde soğutucu alsam ve kasayı değiştirme kararı alsam diğerindede 32 gb yapsam aynı fiyata gelcek tahminen veya shark 7a daha ucuza gelebilcek kararsız kaldım ikisi...
çok pahalı değil ama ilkbahar yaza kadar soğutucusuz sıkıntı çıkar mı para çıkmıyo o kadar çünkü
1729019983
kasayı değiştirsem alınır mı yoksa 4070s sistem mi bekliyim pchocasından vs.