https://www.akakce.com/islemci-sogutucu/en-ucuz-deepcool-ls520-ls520-rgb-240mm-sivi-sogutma-fiyati,2050740274.html 2500tl civarına kesinlikle bunu al o zaman
kar küresi her kadın sever, ayrıca üstte bir arkadaş bahsetmiş sevdiği bir yazar varsa onun kitabını alabilirsin 1-2 parça fazla hediye almakta daha mutlu...
Fanboyların mızmızlanmasını gördükçe ve düşündükçe keyifleniyorum. Nvidia nın GPU savaşında tek el olması için körlemesine savunan toxic fanboy tayfa ne...
Bu oyunları çoğunuz biliyordur ya da oynamıştır ama bilgilendirme olsun diye bulabildiğim her şeyi listeleyeceğim.
1- Crysis Remastered triogly (tüm Crysis...
Dostlar malum comnet balonunun patlamasın'dan sonra bende internet firması arayışınday'dım Efsanenet firması radarıma takıldı araştırma vs yaptım olumsuz...
600tl butcem var 700tl ye kadar cikabilirim oyun falan oynarim muzik dinlerim bilgisayarimda bluetooth yok o yuzden kablolu olursa iyi olur. pembe olmasi...
Dostlar örnekteki thh ile sizlerde kalan günlerin ücretini alabilirsiniz bilginize. @mertkuskapan benim için bitmiştir bukadar yakınlığı olan biri olarak...