tunahanctn isimli üyenin son içerikleri

1. T

Ana Konu Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar

Yani değer mi bilemiyorum ama oldukça popüler bir ürün bulması zor. akakçede 7k'dan başlıyor.
  2. T

Forza Horizon 6 Daha Çıkmadan Kırıldı Sanırım

oynayanlar var hocam forumda. yayın açanlarda var
  3. T

Geleneksel kulaküstü kulaklıklardan iem'e geçilir mi?

Aktif olarak corsair virtuoso kullanıyorum ama uzun süre kullandığımdan dolayı ağırlığından falan artık yormaya başladı. iem'lere şans vermek istiyorum. mesela corsair virtuoso'dan simgot eg280'e geçtiğimde vay be dedirtecek kadar ses kalitesinde fark oluyor mu yoksa bu fark az bir seviyede mi...
  4. T

IEM kulaklığa geçilir mi?

Selamlar, aktif olarak Corsair Virtuoso kullanıyorum. IEM kulaklıklara geçmeyi düşünüyorum fakat kararsızım. Aklımda olan model simgot eg280. bütçe olarak bu modelin üstüne çıkmayı düşünmüyorum. Kullanım amacım oyun ve müzik şeklinde. Özellikle enstruman seslerinin detayını seviyorum. Oyun...
  5. T

🔥İndirim MSI RTX 5070 VENTUS 3X 35999TL ITOPYA

304 mm x 151 mm x 50 mm boyutlarından küçük olan gpu'lara deniyor
  6. T

🔥İndirim MSI RTX 5070 VENTUS 3X 35999TL ITOPYA

bu kartta SFF bu arada
  7. T

Vodafone Yanımda Migros 100 TL Veriyor (YENİ)

Koşullarda yılda 1 değil kampanya süresice 3 kez yazıyor hocam.
  8. T

Vodafone Yanımda Migros 100 TL Veriyor (YENİ)

Aklıma geldi bakıyım dedim tekrar vardı yine çektim.
  9. T

❌İndirim Bitti! SteelSeries Arctis Nova 7x - Kablosuz - 6212 TL - Siyah - Trendyol Satıcılı 🔥🔥

Arctis pro'da aynı şekilde tek kol bağlantıya sahipti ve kısa sürede o kol kısmından kırılmıştı. Artık yanaşmamaya çalışıyorum tek kol bağlantılı kulaklıklara. Görseldeki gibi kırılmalar çok kolay oluyor.
  10. T

❌İndirim Bitti! SteelSeries Arctis Nova 7x - Kablosuz - 6212 TL - Siyah - Trendyol Satıcılı 🔥🔥

Arctis pro kullandıktan sonra tek kol bağlantılı kulaklıklara sıcak bakamıyorum.
  11. T

🔥İndirim Superonline 100Mbps Fiyatına 1000Mbps İnternet Kampanyası

900tl'ye türknet daha mantıklı şahsen. ilk ay bedava muhabbeti falanda var en azından kaliteli hizmet alırsınız.
  12. T

Forza Horizon 6 haritası yayınlandı!

fh5 haritasına baktığınızda şehirleri karşılaştırabilirsiniz. fh5'de şehir çok küçüktü ve bu yüzden 4-5 kat daha büyük dendi
  13. T

❌İndirim Bitti! %100 Pamuk-Örme US Polo Marka Şort 2 tanesi 630TL

Sepete 2 tane eklediğinizde 900/300 kupon çıkıyor https://www.n11.com/urun/us-polo-assn-erkek-siyah-sort-orme-50307289-vr046-siyah-85781569?beden=l&magaza=u-s-poloassn
Geri