Herkese iyi forumlar arkadaşlar.Oyun için en az 180 hz olan TN panel , freesync destekleyebilen renk olarakta beni üzmeyecek bir bilgisayar önerisi istiyorum. Ms 1 den fazla olmassa sevinirim. s/rgb yüzdesi de yüksek olursa sevinirim.Herkese iyi forumlar. (İps de olur)-Fiyat 5000-6000
Herkese iyi forumlar. Game Garaj dan hazır kasa almayı düşünüyorum. Sizce güvenilir bir marka mı? Başıma Allah korusun bir şey gelirse iletişimleri nasıl?Tavsiye lerinizi bekliyorum. Alacağı Kasa:
https://www.gamegaraj.com/tavsiye-sistemler/cube-7a/
Hocam biostar b650 çok iyi f/p anakart ancak internet üzerinde güvenilir sitelerin hiçbirinde geçmiyor diğerleri kadar yaygın değil diye onun yerine aynı fiyat bandında olan f/p ürün söyler misiniz?
Herkese iyi forumlar arkadaşlar. 36.000 tl ye İncehesap üzerinden böyle bir sistem kurdum. Sistem çalışır mı bir hata verir mi? Öneriniz varsa söylerseniz sevinirim ancak bu fiyatın üstüne çıkamayacağım. Sistem:
Grafik Kartı :pulse AMD Radeon RX 9060 XT 11350-03-20G 16GB OC GDDR6 128Bit Gaming...
Herkese iyi forumlar. Ben 35.000 tl ye oyun ağırlıklı bir kasa istiyorum. Güvenilir bir site olması benim için önemli. Nvidia ekran kartı veya Amd ekran kartı pek fark etmez. İşlemci olarak da orta segment olursa sevinirim. İyi forumlar.