Merhaba abimin eski airpodsunu kullanıyordum sesi birden azaldı ve farkettim ki ses fotoğrafta işaretlediğim yerden geliyor normal yerden gelmiyor denecek kadar az ama gösterdiğim yerden fazla geliyor ne yapabilirim
Arkadaşlar birden Airpods 3.nesilin sesi hem normal yerinden hemde fotoğrafta işaretledigim yerden gelmeye başladı işaretli yerden gelen sesi nasıl kapatabilirim?
Merhaba wolfteam indirdim ana ekrandayken sorun yok ama maça girince esc dışında tuş çalışmıyor ve sadece mouseyi döndürebiliyorum oyunu sildim tekrar kurdum falan ama olmuyor nasıl çözeceğim bunu?
Zaten yüklemeden iddle masteri açarsanız kendisi yüklüyor oyunları iddle masteri açtıktan sonra steame girerseniz oyunlar yükle değil oyna olarak gözükür.
1656637786
@Çağrıı Bir şey daha sorucam İddle Master açtım 9 oyun vardı ama 8 oyun içinden kart düşürüyo Over The Dream görmüyo kara listede...
Cevap verir misiniz artık? Gta dan ban yemek istemiyorum kesin bir cevap verin ona göre başlayacağım kart kasmaya kara listeye eklememe gerek var mı gta v ve portal 2 yi?