tunahann37 isimli üyenin son içerikleri

1. tunahann37

İtopya Bu Geceki Kulaklık

İtopyada 35 k dan satılıyodu 2 aydır bu gece indirime girdi galiba 1787769949 Klavye mouse önerin varmı veya gravastar ürünleri nasıl
  2. tunahann37

İtopya Bu Geceki Kulaklık

Beyler bunu aldım ama hiç dikkat etmeden çok iyi indirimi vardı kalitesi o kadar varmı
  3. tunahann37

PC Alıcam 110-120 K Bütçe

Uzun kullanıcağım için sıfır sıkıntı çıkarır bence 2.el
  4. tunahann37

PC Alıcam 110-120 K Bütçe

Bütçemi yazdım yaklaşık 5-6 yıldır radeon 560 diye bi ekran kartı kullanıyorum bilgisayardan çok anlama bütöeye göre bi kasa önerir misiniz? eğer performansda çok fark olmicaksa monitör + kasada olur oyun ve yayın için kullanıcam ilgili arkadaşlar görürse sevinirim
  5. tunahann37

Game Garaj Holiday Sistem

Peki önerebilceğiniz bişey varmı şuan al veya alma diye yada alabilceğim sistemin linkini atarsanız iyi olur
  6. tunahann37

Sistem Toplamak İstiyorum Tavsiye

Hocam bide monitör önerirseniz indirimde olan falan varsa çok iyi olur bide bu sistem nasıl yani şuan idare eder mi?
  7. tunahann37

Eğer performansında çok büyük bi fark olmicaksa kasa ve monitör
  8. tunahann37

Merhaba herkese sistem toplamak istiyorum oyun amaçlı olucak hiç anlamadığım için buraya yazmak istedim bütçemi ekledim şuanki sistemde radeon 560 var🫣 sadece monitörü kullanıcam ikinci ekran olarak bilgisi arkadaşlar görürse ve yardımcı olursa sevinirim
  9. tunahann37

Game Garaj Holiday Sistem

Holiday sistemindeki fiyat artışı neden oldu bilen varmı dünkü ve bugünki fiyata baktım %33 lük bi artış var tam alıcaktım önerisi olan varsa yazabilirse sevinirim
Geri