Tunahann_ isimli üyenin son içerikleri

1. T

10.000 TL Altı Telefon Tavsiyeleri

Poco x3 pro var elimde performans canavarı ama işlemci kaynaklı dokunmatik arızası yaptırma ücreti 2.000tl param olmadığı için yaptıramıyorum 4.000tl ye satıyorum toplam 6.000tl hala güncel piyasadaki çoğu telefondan daha iyi
  2. T

Kulaklık Lehim İşinden Anlayan Biri

Platoon marka kulak üstü bir kulaklığım var hangi kabloyu nereye lehimlemem lazım bilmiyorum. bilen birisi yardımcı olabilir mi ? gsm: 5384014484 whatsapptan yazarsanız sevinirim
  3. T

Steel Series Prime+ alınır mı ?

bütçe max 1k oyuncu faresi arıyorum f/p açısından en iyi model coolermaster mm730 model olarak buldum kendi çapımda yaptığım arıştırmalarda ama bu ürünü kullanan çok az kişi var çok az yorum var o yüzden vazgeçtim sırada steel series prime+ var 950tl ye alınır mı ? daha iyi bir öneriniz var mı...
  4. T

Pc den çok iyi anlayan birisi var mı ?

ekran kartında bir takıntım yok. hangi ekran kartı daha iyi diye bakmak için desktop gpu ranking yazıp nano rewiew den bakıyorum doğru bir şey mi bu yaptığım kendi çapımda yaptığım araştırmama göre sıfır bir ekran kartı alırsam intel 8k bandında arc a750 alırım diye düşünüyorum
  5. T

Acer vg240y 75hz 2.el monitorumu ne kadara satabilirim?

🤷‍♂️
  6. T

sistem en yüksek performas odaklı sadece oyun ve film için kullanılacak
  7. T

Param güvende sorunu

Evet komisyon gerçekten fazla peki bir ürün alırken nasıl alıyorsunuz
  8. T

nerde ya ben görmedim öyle bir şey
  9. T

mesajının altındaki renkli yazılar nedir senin sistemin mi ?
  10. T

Param güvende sorunu

ilk önce laptop alacaktım çok fazla kişiye yazdım malesef kimse satmadı. Şimdi de sistem toplayayım bari dedim onu da toplayamicaz herhalde kimse satış yapmıyor 1740147062 peki nasıl alışveriş yapıyoruz başka bir sistem fln mı var ?
  11. T

25k altı bir sistem toplayacağım 2.el ekran kartı işlemci ram ssd anakart vs. alırken nelere dikkat edilmeli hangi testler yapılmalı. bu tarz işleri iyi bilen birisi varsa pc toplama sürecimde bana yardım edebilir mi arada bir soru sorarım o kadar
  12. T

Param güvende sorunu

Sahibinden.com da kimse param güvende ile satış yapmıyor. Neden ? Biz nasıl alışveriş yapacağız. herkes elden diyor veya gel al diyor veya parayı gönder sana kargolayayım diyor 1 kişi 2 kişi de değil ha en az 100 kişiye denk geldim.(Nasıl alışveriş yapacağım bana yol gösterin)
  13. T

15 k ya pc toplayabilirimisiniz hikayeli oyunlar oynicam

pc aldın mı kardeş yoksa senin için dizebilirim
  14. T

300-400 bandında satabilirsin bu monitörlerin alıcısı çok az neredeyse hurda denilebilir herhangi bir sıkıntısı yoksa dediğim fiyata 3-4 ay içinde satılabilir sana 144 hz 1ms çok uygun fiyatlı bir monitör de önerebilirim 750tl civarı fiyat performasın kralı nadir bulunan bir monitör. Araştırdım...
Geri