tunahanyilmaz isimli üyenin son içerikleri

1. tunahanyilmaz

🔥İndirim EA Sports FC 24 579,99 TL

beyler simdi fc24 ü cd key olarak alsam fc25 steamde 8 dolar olur mu? 1740501593 steam key olarak
  2. tunahanyilmaz

Yardım aoc 23.8" 24g2zu Alınır mı?

Tartışmayı oraya nasıl çektin ya :) . İşteyken gördüm arada 1 2 dk bolugum olduğu için yazmıştım. Türkçeyi çok iyi kullanmadığım için kusuruma bakma :( 1725033871 Hem kalite olarak nasıl bilmiyorum demişim şahısa. Va panel olmasından ötürü gommussun ama belki iyi ha belki kötü ne bileyim...
  3. tunahanyilmaz

Yardım aoc 23.8" 24g2zu Alınır mı?

Örnek olsun diye attım. Onu alsın diye deil. Fiyat kıstası olsun diye
  4. tunahanyilmaz

CS2 30 FPS SORUNU ACİL YARDIM

Stem apps userdatadan cfgni silmeyi dene tam konumunu hatirlamiyorum 1724968022 Bakayım bi 1724968085 Steam/userdata/ ya gir içini komple sil gitsin önemli oyun ayarı yoksa 1724968096 Sonra tekrar oyuna gir 1724968167 Çözülürse yaz
  5. tunahanyilmaz

Yardım Adresimde altyapı yok ne yapabilirim ?

Bizim binada fiber yok normal bakirla VDSL alıyoruz ama yan binada bizden kullanıyor mesela
  6. tunahanyilmaz

Araştırdım şuan internetten bı uzayneti buldum o da pahalı. Sağa sola bı sordurursun uydudan internet kullanan illaki vardır. Sokağındaki altyapı fiber büyük ihtimal o yüzden binana hmn gelmiyor çünkü binana ont cihazı gibi büyük bişey koymaları gerkeiyor o da pahalı hmn olmuyor. Türk telekom...
  7. tunahanyilmaz

Eskişehir'de bilmiyorum ama bı arastirayim
  8. tunahanyilmaz

Altyapıdan cozemezsen uydudan internet kullanmayi dene. Eskişehir'de varmıdır bilmiyorum ama büyük ithimal vardır. Altyapı gelene kdr kullanırsın. 1724967200 Altyapı isinide büyük ihtimal yapmazlar 1724967207 Kısa surede
  9. tunahanyilmaz

Hangi şehirde oturuyorsun
  10. tunahanyilmaz

Öneri PC Oyun Önerileri Bekliyorum

Bug olayı çok yok. Boslar orta düzey ama kanser edici. Hikaye olarak zayıf. Oynanış kalitesi olarak ama bence mukemmel
  11. tunahanyilmaz

Sekiro oynanış olarak mükemmel ama hikaye olarak zayıf bı oyun haberin olsun
  12. tunahanyilmaz

Soulsdan bikmak istemiyorsan ilk wukongu oyna bence :).
  13. tunahanyilmaz

Sahibindendeki bu 2.el sistem alınır mı?

İkinci el alcaksan bı ara 8k 9k civarına rtx 3070 ekran kartı satılıyordu. Aslında işlemci ekran kartı ekleyerek düzgün sistemde toplanabilir ama fiyatlara en son 1.5 ay önce felan baktim
  14. tunahanyilmaz

Bende vardı rx 6600. Kullandım güzel kart rtx 3060 a denk ama yazılım olarak çok iyi deil. Fsr vardı görüntüyü çok bozuyordu son halini bilmiyorum ama
  15. tunahanyilmaz

İki versiyonu var rtx 4060 in ama Frame generation var
Geri