tunakdu isimli üyenin son içerikleri

1. tunakdu

Yardım İşlemci Anakart Uyumu Sorunu!

Çok teşekkürler bios güncelledim. Şimdi bana yeni işlemci gelir gelmez güncelleme yapacağım. Kesinlikle gitmeyeceğim.
  2. tunakdu

Şu anda eski işlemcim ryzen5 1600 var. Bununla güncelleyip sonrasında 5600 ümü takmam gerekiyor arkadaşlar.
  3. tunakdu

Oradaki date alanı güncellenen en son tarihimi belirtiyor. Tamamdır bunu ben yapabilir miyim? Yoksa bilgisayarcıya götürmelimiyim? Kendim yazılımcıyım eğer çok zor bir şey değilse yapabilirim?
  4. tunakdu

Merhabalar Arkadaşlar, Buradaki arkadaşların tavsiyesiyle bir bilgisayarımı yükseltmeye kalkıştım. Bütün parçaları aldım. Fakat şöyle bir durum oldu. Ryzen 5 5600 işlemci sipariş verdim. Sipariş geldi sonrasında anakarta montajını yaptım. Fakat ekran gelmedi. Ardından bilgisayarcıya götürdüm...
  5. tunakdu

Yeni bilgisayar için tavsiyeler

hocalarım https://www.bizdehesapli.com/ sitesinden bir sepet yaparmısınız? En uygun burası sanırım. İşlemci için fansız diyor fan felanda almam gerekiyor sanırım. Yanlış bir sipariş vermeyeyim. Şimdiden teşekkürler.
  6. tunakdu

o zaman 5700x ve 4070 mi son karar?
  7. tunakdu

çok teşekkür ederim o halde amd den devam edeyim. Siparişleri vereyim o halde çok teşekkürler 1682931584 peki bu işlemciyi yukarıda önerilen ekran kartı ile alsam nasıl olur?
  8. tunakdu

Çok teşekkür ederim. Peki Sıvı soğutma felan böyle şeylere gerek varmıdır? 1682931257 Hocam olmadı yenisinide alabilirim. Burada peki amd tarafındamı ilerlemek daha mantıklı nvidia tarafındamı? 1682931283 Birde bu işlemci yeterli olacakmıdır?
  9. tunakdu

O ne işe yarıyor acaba? 1682931087 Güç kaynağımı nereden öğrenebilirim?
  10. tunakdu

Hocam parçalar için illede değişsin diye bir fikrim yok ama uyumluluk konusunu felan bilmediğim için zorunda kalırsa değiştirebilirim.
  11. tunakdu

Herkese Merhabalar, Yaklaşık 3 yıldan beridir kullandığım bir bilgisayarım var. Ben yazılım sektöründe çalışmaktayım fakat donanım konusunda sizler kadar bilgili değilim. Bu konuda sizlerin tavsiyesine ihtiyacım var. Aşağıda görsellerde şu anki kullandığım bilgisayarın özellikleri mevcut...
Geri