tunaruby isimli üyenin son içerikleri

1. tunaruby

Fiziğimde Tipimde Kötü Ne Yapabilirim

sonuna kadar katılıyorum
  2. tunaruby

Fiziğimde Tipimde Kötü Ne Yapabilirim

Fizigini düzelt ama aşırıda takımtılı olma kendini herkül gibi yapmana gerek yok illaki. Fizigi bir şekil halledersin olay tipe gelincede aşırı önemli olduğunu düşünmüyorum. Tipten daha önemli olan şey kendine özgüvenin ve ağzının laf yapması. Bu ikisi olunca tipin sanılanın aksine aşırı önemli...
  3. tunaruby

270k Plus A İndirim Gelirmi

Bunu hangi siteddn böyle takip ediyorsun
  4. tunaruby

Eyv saolasın
  5. tunaruby

Selamın Aleyküm 270k plus için indirim kovalıyom sizce gelirmi zamlanır mı? piyasayı yakip eden varmı veya fiyatını değiştirecek haber vs var mı?
  6. tunaruby

Yardım Termal Macun Değistirdim Ekran Gelmiyor

evet yinede belli olmaz sökmüştür felan. nolur nolmaz diye sordum 😂
  7. tunaruby

Yardım Termal Macun Değistirdim Ekran Gelmiyor

cpu yu hiç söktünmü yerinden
  8. tunaruby

RTX 4050 İntel 12.Nesil Bakım Tavsiye

İşlemciye sıvı metal kullanabilirsin(yapamaıyosan bilen birine yaptır) veya ptm7950 de kullanabilirsin. Ben condactonaut kullanmıştım o birazcık iyi tutuyor işlemciyi. Faz değiştiren macun hiç kullanmadım o yüzden bilmiyom. ekran kartına mx7 kullanabilirsin sıkıntı olmaz. cok ısınmıyor ztn elran...
  9. tunaruby

RTX 4050 İntel 12.Nesil Bakım Tavsiye

işlemci 12500h mı
  10. tunaruby

İnc Hesap MSI M450 Alınır mı

ben başta am5 sistem toplayacaktım ama ai işleri felan derken belki intel alırım diyodum. cogunlukla oyun oynuyoım bazen ai vs ugrasıyom. 7800x3d alcaktım sonradan intel anakartta saglam indirim gorunce dedim oraya kayayım. Anakartı nzxt n9 z890 sectim. Forumda görmüştüm geçen. bi baktım...
  11. tunaruby

knk istediğin parcaları hazır oem sistemlerin kalite olarak asırı ustu degil. cok ugrasmak istemiyom dersen uygun fiyatlı bir hazır oem sistem bul. 60kya vardı 9060xt sistem sanırsam. he ucuza getircem kendim toplicam yada alcagım sistem hazır sistemlerden daha kaliteli olsun indirim vs iyi...
  12. tunaruby

ilk intelmi amdmi kullancan ona gore karar ver. mesela amd ise. işlemci ve anakarta ne kadar bütce ayırabilirsin onu hesapla. atıyorum mesela 30k. 30kya en iyi hangi ikiliyi yapabilirsin onu hesapla gerisi gelir. 1787949093 ben şahsen boyle yapıyom. topladığım sistemde guc kanagı ssd kasa vs...
  13. tunaruby

okuma yazma hızları onemli diyosan biraz daha fazla cıkıp lexar nq790 gibi ssd lerde alınabilir. ama cokda onemli degil diyosan al gec msı ı. ben senin yerinde olsam almışken 1 kere alır yüksek hızlıyı alırdımda. tabi o hızlara ihtiyacın olurmu olmazmı bilmem. kullanıcı senaryosu onemli...
  14. tunaruby

1 tb mı alcan
Geri