Tunay D isimli üyenin son içerikleri

1. Tunay D

Meta Quest 2 alınır mı?

Sanal gerçeklik gözlüğü almak istiyorum. Aslında Oculus Rift S düşünmüştüm fakat bazen köye gittiğim için PCVR yerine Standalone almak istiyorum. Meta Quest zamanının en iyi gözlüğüydü fakat şuan biraz eski yeni oyunları oynatmaz diyorlar. Recroom-Roblox-Gorilla Tag tarzı oyunları oynayacağım...
  2. Tunay D

Kasa çalışıyor monitör sinyal yok diyor

tamamdir sagolun
  3. Tunay D

ne yapacagım peki? gondereyimmi garantiye
  4. Tunay D

onları test ettim zaten kaç kere söktüm taktım. ama bazen guc kablosunu takmayi unutup calistirdigim oldu ondan sorun olabilir mi?
  5. Tunay D

gelmiyor denedim
  6. Tunay D

Başlıkta belirttigim gibi kasa çalışıyor ama sinyal yok gozukuyor. Kuzenim gecen minecraft oynarken mavi ekran vermis sonra acilmamis. Herseyi denedim ram ekran karti ssd bios pili hepsini soktum taktim, clear cmos yaptim yine olmuyor. Garantiyemi gondereyim ne yapayim?
  7. Tunay D

Hexacopter Güç Sorunu ve Çözüm Önerileri

1745309100 buyrun video
  8. Tunay D

6000Mah 11.1 v 3s 65c
  9. Tunay D

Bir hexacopter yaptım ama bir problemim var. Drone belli bir güce geldiğinde escdeki gücü kesip vermeye başlıyor ve ben gücü kesene kadar bu devam ediyor bu yüzden bir havalanma gerçekleşmiyor. Bazıları yardımcı olma isterse diye detayları şu şekilde; batarya dolu, esc kalibrasyonubirkaç sefer...
  10. Tunay D

Çözüldü✓ Bilgisayar montaj tercihi nasıl yapılmalı?

Tamamdır teşekkür ederim.
  11. Tunay D

Çözüldü✓ Bilgisayar montaj tercihi nasıl yapılmalı?

İnce hesaptan bir sistem almayı düşünüyorum. Montajı ya onlar yapıp gönderiyor yada tüm parçaları ayrı gönderiyorlar. Yani aslında bütün parçaları kendi elimle yapmak, o hazzı almak istiyorum ama montajı yaparken yanlış yaparım diye korkuyorum. Nasıl almalıyım?
  12. Tunay D

Xbox 360 konsolumda USB bellek dosyaları gözükmüyor

Freestyle 3 kullandığım Xbox 360 konsolumu Aurora Dashboard arayüzüne geçirmek istiyordum. USB belleğimi konsola takıp yapılandırdım ve bilgisayarıma taktım. Normalde gözükmesi gereken "Content" dosyası yerine "Xbox360" yazan bir klasör vardı ve bütün USB belleği dolduruyordu. Biraz araştırdım...
Geri