Sanal gerçeklik gözlüğü almak istiyorum. Aslında Oculus Rift S düşünmüştüm fakat bazen köye gittiğim için PCVR yerine Standalone almak istiyorum. Meta Quest zamanının en iyi gözlüğüydü fakat şuan biraz eski yeni oyunları oynatmaz diyorlar. Recroom-Roblox-Gorilla Tag tarzı oyunları oynayacağım...
Başlıkta belirttigim gibi kasa çalışıyor ama sinyal yok gozukuyor. Kuzenim gecen minecraft oynarken mavi ekran vermis sonra acilmamis. Herseyi denedim ram ekran karti ssd bios pili hepsini soktum taktim, clear cmos yaptim yine olmuyor. Garantiyemi gondereyim ne yapayim?
Bir hexacopter yaptım ama bir problemim var. Drone belli bir güce geldiğinde escdeki gücü kesip vermeye başlıyor ve ben gücü kesene kadar bu devam ediyor bu yüzden bir havalanma gerçekleşmiyor. Bazıları yardımcı olma isterse diye detayları şu şekilde; batarya dolu, esc kalibrasyonubirkaç sefer...
İnce hesaptan bir sistem almayı düşünüyorum. Montajı ya onlar yapıp gönderiyor yada tüm parçaları ayrı gönderiyorlar. Yani aslında bütün parçaları kendi elimle yapmak, o hazzı almak istiyorum ama montajı yaparken yanlış yaparım diye korkuyorum. Nasıl almalıyım?
Freestyle 3 kullandığım Xbox 360 konsolumu Aurora Dashboard arayüzüne geçirmek istiyordum. USB belleğimi konsola takıp yapılandırdım ve bilgisayarıma taktım. Normalde gözükmesi gereken "Content" dosyası yerine "Xbox360" yazan bir klasör vardı ve bütün USB belleği dolduruyordu. Biraz araştırdım...