Turabi isimli üyenin son içerikleri

1. Turabi

3d yazıcıda geçici olarak tabla yüzeyi ne kullanabilirim?

Tablanin kalibrasyonunda sorun oldu ve üstündeki manyetik pedi baya bı zedeledi orta kismindan baskı alamıyorum geçici olarak ne koyabilirim?
  2. Turabi

HyperX cloud 3 wirelles alınır mı?

Neden vazgeçtiniz hocam
  3. Turabi

Teşekkürler hocam
  4. Turabi

Parasına değer yani hocam
  5. Turabi

https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_hyperx-cloud-iii-wireless-bluetooth-kulak-ustu-oyuncu-kulakligi-siyah-1234257.html?utm_source=akakce%20psm&utm_medium=psm-other%20psm&utm_campaign=rt_pricecomp_na_na_na_standart-feed&v=1.41.5 Kulaklik hakkında pek bir bilgim yok sizce alınır mı?
  6. Turabi

10 ile 15k arası telefon önerebilir misiniz

yok hocam operatör değil
  7. Turabi

hocam yurt dışı almamayı düşünüyorum benim arkadaş yd redmi aldı arada hattı falan gidiyor
  8. Turabi

sanırım a35 bu fiyat bandında en iyisi peki hocam realme 12 nasıl bundan önce realme 10 kullanıyordum 1745762381 spark
  9. Turabi

oyunluk bişey aramıyorum hocam genel günlük kullanım sosyal medya falan için
  10. Turabi

sar değeri nedir hocam 1745759347 telefonda nereedeyse hiç oyun oynamıyorum 1745759362 a35 den daha mı iyidir hocam
  11. Turabi

techno nasıl sizce
  12. Turabi

bütçem maksimum 15k falan oluyor daha fazlası olmaz bu fiyat bandında ne alınabilir?
  13. Turabi

1000-2000 tl arası kablosuz gaming kulaklık arıyorum

şu anki kullandığım mihawkda hem kablonun dolaşması hem de mikrofonunu kullanamıyorum bende bunun yerine wirelles bir kulaklık almak istiyorum F/P olarak ne alabilirim?
  14. Turabi

Phantom cüzdan kullanan var mı?

Olabilir hocam teşekkürler bilgi için
  15. Turabi

Phantom cüzdan kullanan var mı?

Evet evet zaten geldi hocam ilk defa aldığım için biraz tedirgin oldum sadece teşekkürler
Geri