Arkadaşlar 80tl lik aldığım LED ampul ürüne gümrük vergisi 7.36 tl çıktı diğer ücretler dahil değil. 127tl lik aldığım ssd ürüne ise 14.62 gümrük vergisi çıktı satıcıya üzerine 5 dolar yazmasini söylemiştim üstelik oda tamam demişti.diğer ücretler dahil değil.Sizce de orantısız değil mi.
Hocam chromeden oldu şimdi kupon geldi. sipariş verirken nelere dikkat etmeliyiz. ayni telefondan yeni hesaplar açarak sürekli kupon kazanilabiliyor mu
mert hocam yaşadığım soruna yardımcı olabilir misin
1610973790
talep et diye bir şey çıkmadı karşıma nereden tiklayacagim?
1610973791
talep et diye bir şey çıkmadı karşıma nereden tiklayacagim?
Arkadaşlar bu sipariş veren arkadaşlar bir yardım etsin lütfen. kuponu alamiyorum. claime basınca add cart yerinde sifremi girince ana sayfaya atiyor geri geliyorum kart girme yeri bir türlü gelmiyor
hocam aliexpress uygulamasinda güncel kullandığım hesapla ödül kardeşliğine girip link urettim sonra hesaptan çıkış yaptim. sonra bu link ile mobil uygulamaya girip yeni hesap açtım. sonra o eski hesabıma hiç girmedim yanlış bir şey mi yaptım.
olmadı malesef. mobil chromeden de giriş yaptım. size claime bastıktan sonra çıkan şifre gir yerine şifreyi girince nasıl hi sayfa çıktı sonra ne yaptınız