Monitör hakkında birkaç bilgi vereyim. Hdmi 2.1 ile bağlandığınızda da bütün özellikler çalışıyor gysnc falan. Yalnız ben ilk gysnc açtığımda ekranda flickering diye sandığım bir parlaklık azalıp artması yaşadım çok göz yoruyordu. Görüntüde uzman ayarlarından vrr controlu açarsanız bu problem...
aylık 2400 e geliyor. Ölü piksel için de sonraki gelicek monitörde daha fazla ya da daha kötü yerde pixel çıkabilir ki. Bu ölü pikselin rahatsız etmesinin hiçbir yolu yok ekranın orasına bakmıyorsun zaten.
Ben 1 hafta oldu g65b alalı çok memnunum. 4 taksitle aldım peşin fiyatına 9600 e. Ölü piksel işinde şanslı çıktım ekranın en sağ altında 1 tane var sadece onu da zor farkettim görmüyorum bile. Baya memnunum tavsiye ederim. Bütçende muadili yok zaten.
IPS şart mı hocam? Benim bütçemde aynıydı ben de ips düşünüyordum ama G65B cidden çok iyi fiyata satılıyor ve çoğu ipsten daha iyi. Bu bütçede en iyi seçenek.
İnternet üzerinde şöyle bir şey gördüm. Bu bilgisayarda type c den görüntü aktardığınız zaman dahili ekran kartını kullanıyormuş. Harici ekran kartı için hdmi şartmış. Baktığımda doğru düzgün hdmi to dp diye bir kablo da bulunmuyor. İlk geldiğinde hdmi ile deneyeceğim monitörü. Duruma göre kablo...
Selamlar , samsung eğitim indirimi ile g65b aldım az önce. Merak ettiğim monitör ile hangi kablolar geliyor ? Laptopumda hdmi 2.1 ve type c girişi var. hdmi dan en fazla 144 hz alınıyor diye biliyorum. Yanında bir type c to display port 1.4 girişi geliyor mu yoksa kendim mi almalıyım ? Böyle bir...
Klavye elime ulaştı. İlk defa mekanik klavye kullandığım için alışması biraz zor oluyor ama baya sevdim klavyeyi. Kablolu - wireless dongle - bluetooth olmak üzere 3 farklı şekilde kullanılabiliyor. Wirelessta herhangi bir gecikme yok kablosuzdan farksız. Switchlerin sesi çok güzel. Biraz sesli...