Selamunaleyküm laptopta fl studioda müzik yaparken Youtube da video izlerken seslerde çok sık değil ama çok azda değil çatırtı hışırtı oluyor çok kısa şarkı dinlerken müziğin içine gizleniyormuş gibi bazıları yani aslında bir drop gibi bir şey var anlayacağınız ve çok sinir bozucu Nvidia realtek...
Merhaba arkadaşlar Vodafone da Hat üzerine iphone 13 aldım taksitle Bugün ayın 21 i son ödeme tarihi bu tarihten itibaren 15 gün sonra ödemesini yaparsam Bu süre içerisinde bir problem yaşarmıyım?
Kral ben aslında yine seviyorum hero x var bende ağırlık full takılı ikisini yan yana kullandım baktım Yani ikisininde ayrı güzellikleri var ayrı avantajları var fln Hafif mouse da bu mouse iyimiş
Merhaba,
Benim sistemimde sadece EA oyunlarında (özellikle Battlefield 5 ve Battlefield 2042) "KERNEL APC DURING" hatası alıyorum. Diğer oyunlarda herhangi bir sorun yok. Bu hata yalnızca EA oyunlarını oynarken ALT+F4 YAPTIĞIMDA YADA NORMAL OYUN MENÜSÜNDEN ÇIKMAK İSTEDİĞİMDE OLUYOR.
Şu ana...
Audient id14 mk2 ses kartı aldım Tüm gücü type c kablodan alıyor anakart da type c girişi var ve kendi kablosu kısa malesef benim de bu kabloyu uzatmam gerekiyor acaba sorun olurmu type c uzatma kablosu kullansam kaliteli yada (baseus cafeus) kablosunu alsam kullansam olurmu?
Değiştirdim 3080ti aldım onnumara oldu oyunlardan daha çok zevk almaya başladım kalite arttı akıcılık arttı Amd ekran kartı işini iyi çözememiş işlemcide amd Ekran kartında Nvidia ✅