Turcopulieris isimli üyenin son içerikleri

1. Turcopulieris

Masa önerisi gerekiyor

https://www.idefix.com/twisted-minds-warrior-tm-y-lw-rgb-l-design-beyaz-oyuncu-masasi-sol-p-2015871?vendorId=5446&ref=akakce&v=1.8.1 dediğin markanın bu modeli beğeniliyor
  2. Turcopulieris

Masa önerisi gerekiyor

ne kadarlık bir bütçe ayırdınız?
  3. Turcopulieris

Yardım 2000 TL BÜTÇE İLE KLAVYE/ MOUSE SET ÖNERİR MİSİNİZ?

Eyvallah teşekkürler, başka bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim
  4. Turcopulieris

Yani eğer kalitesini etkilemeyecekse tam klavye boyutunda olması hoşuma gider. Mekaniğe gerek yok, mekanik hisli gayet yeterli olur.
  5. Turcopulieris

Selamlar, 2k bütçem var. F/P klavye mouse set veya ayrı ayrı öneride blunabilir misiniz? Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler.
  6. Turcopulieris

Öneri Chill takılmalık solo oyun önerisi

Rdr 2 bu tanım için uygundur :)
  7. Turcopulieris

Huawei Freebuds Pro 2 vs Anker Liberty 4NC

Silikonlu olmadığı için çok tatmin edici değil ama ses kalitesi güzel baya. Ben zaten yuksek sesle dinlemedigim için beni cok etkilemiyor bass kalitesi
  8. Turcopulieris

Huawei Freebuds Pro 2 vs Anker Liberty 4NC

Huawei freebuds se 2 kullanıyorum. Gayet memnunum. Tavsiye ederim
  9. Turcopulieris

millenicom güvenilir mi?

Benim de 50 gün sonra bitiyor. Ben de araştırıyorum da bir arkadaşım kullanıyor, tt nin altyapısını kullanıyormuş. O memnun ama ben emin olamadım.
  10. Turcopulieris

Gaming.gen.tr güvenilir midir? ve bu laptoplardan hangisi alınabilir?

Güvenilir site, ben dahil 4 arkadaşım siteden sistem aldık. Sadece benim sistemin kargo süreci biraz uzadı onun dışında gayet memnunum
  11. Turcopulieris

Mondial Wing 50i Ayıplı mal mı?

Çok geçmiş olsun umarım aynısı başıma gelmez
  12. Turcopulieris

Sende var mı herhangi bir sorun vs?
  13. Turcopulieris

Bir de şöyle bir olay var; motoru 42k ya kask vs hepsi 47 48k tuttu. küsüratı peşin verdim. Motoru faturada düşük gösterdi 34k civarı + 6k da malzeme diye taksitle kartla aldım. Bu nu bahane edip sıkıntı çıkarırlar mı acaba?
  14. Turcopulieris

Bu konuyu avukat bir abime anlattım üstünkörü motoru alırız sıkıntı olmaz dedi ama bu olay moralimi bozdu :( 1721936300 Maalesef bende hiç anlamıyorum ilk motorum ve öyle tamirat tadilat işlerine merakım da yok
  15. Turcopulieris

Öncelikle herkese iyi forumlar. Bundan 4 ay önce Ankara'da yetkili bayiden Mondial Wing 50 cc sıfır aldım. 500km de rodaj bakımına kadar her şey iyiydi. Rodaj bakımından 300-400km sonra motor gaz kesmeye başladı. Işıklarda durunca istop ediyordu. Bunun için aldığım yerin kendi servisine...
Geri