50000 ve 60000 aralıklı bütçem var tamamen oyun odaklı bir laptop istiyorum en performanslısı ve beni bütün oyunları rahatça oynatacak bir laptop olsun ben şöyle bir şey buldum https://www.vatanbilgisayar.com/hp-victus-16-s0003nt-7-nesil-ryzen-7-7840hs-rtx4070-8gb-16gb-512gb-16-1inc-w11.html
50.000 bütçe var 60 a kadar çıkarım tamamen oyun odaklı alıyorum günümüzde ki en ağır oyunu bile oynayatacak oynatmasa bile en iyi performansı verecek bi bilgisayar gerekiyor şimdiden teşekkürler elden alacağım için bi mağazadan olsun vatan gibi
Merhaba, bilgisayar mühendisliği 2. sınıf öğrencisiyim java ve c çalışıyorum(yeni başladım) biraz geç kaldım. İlerlemem siber güvenlik üstünden olacağı için sertifika dersleri mi yoksa youtubeden odaklı derslere girip en son sertifika mı alayım bilemedim. Bu konuda bilgisi olan arkadaşlar...
laptop monster
Gtx 4060 16gb ram 512ssd i5 13500h
Yanında vereceğim ekipmanlar
Logitech g203 mouse
Gamepower jin 7.1 kulaklık
Monster pulsar soğutucu
Beyaz mini klavye
Kaç eder ekipmanlarla beraber
laptop monster
Gtx 4060 16gb ram 512ssd i5 13500h
Yanında vereceğim ekipmanlar
Logitech g203 mouse
Gamepower jin 7.1 kulaklık
Monster pulsar soğutucu
Beyaz mini klavye
Kaç eder ekipmanlarla beraber
Merhaba cv oluşturmak için tek seferlik bi ödeme yaptım 30 tl civarıydı. Abone olmadığım halde kendi kendinlerine abone olmuşlar ve 2 ay sonra mail atıyorlar borcunuz var diye şikayetvar gibi sitelerden baktım herkese aynısını yapıyorlarmış ödemesem bir sorun olur mu Papara karttan ödeyip...
Merhabalar, bir gün laptopu açtım ve artık ses gelmiyorfu pek umursamadım yaparım diye uğaşıyorum ve olmuyor. Rdr 2 de çıkış cihazı bulunamadı gibi bir hata veriyor ve oyuna girmiyor bu sesi nasıl vereceğim tekrardan
Bilgisayar mühendisliği öğrencisiyim yazılım da kendini geliştirmek için bir sürü yol var biliyorum fakat ben donanım bilgisi konusunda da gelişmek istiyorum. Şu kart şu karttan üstün fakat bunu böyle açıp açıp bakmak yerine varsa videolar yada forumlar üzerinden okuyarak tecrübe yorumları ile...
120 den 60 a düşme sebebi otomatik hz değiştirmesi diye biliyorum pili korumak için donma sorunu yoksa s9 çok iyi seçenek üstelik Samsung dexte gayet işime yarayacak gibi