turhill isimli üyenin son içerikleri

1. turhill

MSI Optix MAG321CQR Monitör aldım. Değşime gitti yine aynı durum mevcut?

https://sendvid.com/rwutfnkd?secret=d67010e7-8ee8-43a7-8420-53b07c98211d Şu videoda gözüktüğü gibi gri ton siyah ton ve kırmızı tonlarda vs.. arkadasından gölge kalıyor. Bu şikayetle garantiye gönderdim. Yeninisi istedim ve geldi. Açtım kurdum aynı şekilde gölge bırakma durumu var. Asus Arez...
  2. turhill

Wide monitör mü ,yoksa normal monitör mü?

Alışma derken neyi kastediyorsunuz?
  3. turhill

Wide monitör mü ,yoksa normal monitör mü?

İyi günler arkadaşlar. PC toplayacağım önümüzde ki hafta. Monitörde lazım. Hali hazırda 20" Samsung 203B monitör var. Ama çok eski. Şimdi film çok izliyorum. TV izlemiyorum. Wide monitör mü alsam düz dikdörtgen olandan mı alsam? Ne dersiniz 30" ve üzeri monitör önerisi alınız. 4500 TL maksimum...
  4. turhill

Ekran kartsız Ryzen 7 3700X sistem nasıldır?

Cevap yasan arkadaşlara teşekkür ederim. Ama hala daha @Abdullah Hacıgül ustanın yorumunu bekliyorum. Sıvı soğutucu yeterli mi yetersiz mi veya başka bir ürün mü alsam? Bilgili arkadaşlardan da yardım bekliyorum. İyi günler.
  5. turhill

İşlem yaparken ekran kaydı alıyorum. 1 senelik oluyor. Sonra bakıp siliyorum gereksizleri. Hatasız maksimum verim için birebir. Veri çok olunca öyle oluyor biraz.
  6. turhill

Haftanın 4 günü sanal makinede program üzerine çalışıyorum. Ayrıca videoya alıp arşivliyorum. 1,5 sene sonra bir 8 TB daha alırım. PC kullanımımda CPU, rem, HDD çok önem teşkil ediyor. Bunları ifade etmediğim için yorumunuz çok yerinde.
  7. turhill

Telefonda resim video çok çekiyorum. O yüzden 8 TB seçtim. Film değil. Aile foto videolar için.
  8. turhill

Sinerjiden topladığım PC linki. Merhaba arkadaşlar. 14 yıllık pc artık web tarayıcıda bile işlem yapamaz oldum. Ekran kartsız bu sistemi topladım. Parça önerisi veya şu uymamış dediğiniz bir ey varsa uyarabilirsiniz beni. Sistem şöyle: AMD Ryzen 7 3700X 3.6 Ghz 8 Çekirdek 36MB AM4 7nm İşlemci...
  9. turhill

RX 5600M Canavar Oyuncu Laptopunu Çekiliş Sonucu?

şu linkteki labtop kime çıktı bulamadım. Zamanında katılmıştım. Ne kadar karmaşık yahu bulamadım bir türlü. Evde karantinadayım instagrama twittera bakamadım. Bilen söyleyebilir mi merak ettim şimdi. Sonucu ne sitede ne youtube de nede instagramda bulabildim. Yoksa çekiliş iptal mi oldu?
Geri