TürkcanAcar isimli üyenin son içerikleri

1. TürkcanAcar

Çözüldü✓ Bazı oyunlarda pc kendine restart atıyor

Ram hızlarını artırmak için Bios da xmp ayarı var. Benim ramler 6800mhz fakat tam performans için xmp açmıştım. Onu kapatınca sorun düzeldi. Kusura bakma yeni gördüm.
  2. TürkcanAcar

Çözüldü✓ Bazı oyunlarda pc kendine restart atıyor

Once Human isimli oyunda ilk olarak gözlemledim. Oyun açılıp ana menüden oyunu başlat dediğimde bazen yükleme ekranı esnasında bazen ise yükleme ekranı bitip oyun açıldığı gibi pc kendini restartlıyordu. Şimdide yeni çıkan Stalker 2 isimli oyunda yaşıyorum. Sabah oyuna sorunsuz girdim birkaç...
  3. TürkcanAcar

Ses kalitesi yüksek kulaklık önerisi.

Başka önerisi olan yok mu?
  4. TürkcanAcar

Bağlantıya tıkladığımda Vatanın sayfasında karşıma çıkan ürün kablolu. Başlıktada kablolu yazıyor bağlantıya girdiğinizde.
  5. TürkcanAcar

Ürünü biliyorum deneyimleme fırsatım olmuştu birkaç gün kadar. oyunlar için şahane bir ürün olsa da müzik tarafında aynı hazzı alamadım. Ve ek olarak kablosuz kulaklık arıyorum. Yinede teşekkür ederim önerin için.
  6. TürkcanAcar

Önerebileceğin bütçemin dışına çıkmayan ürün var mı? 1723639407 Teşekkür ederim fakat Rampage ilgimi çekmiyor.
  7. TürkcanAcar

Merhaba arkadaşlar iyi forumlar. Normalde 10k bütçeye sahibim fakat ne kadar az harcarsam o kadar iyi olur. Öncelikle kullanıpta memnun kaldığım kulaklıklar şunlardır; Logitech g633, corsair void elite wireless. kullanıpta beğenmediğim kulaklık ise razer blackshark v2'dir. Geçen hafta başı steel...
  8. TürkcanAcar

Yardım ARCTIC Liquid Freezer III 360 Alınır mı?

Kardeş 360ını kullanan biti olarak almamanı şiddetle tavsiye ederim. Mümkünse corsair yada diğer sağlam markalara yönel. Normalde pompa ve fan için ayrı pin çıkışları olur sıvı soğutmada. Fakat bunda sadece tek pin çıkışı var onu da cpu fan kısmına takıyorsun. Bios üzerinden pompa yada fan...
  9. TürkcanAcar

95kya bu kasa alınır mı

Güzel dostum. Ddr5x ile ddr6 ramler henüz piyasaya çıkmadı. Bu yorumundan bilgisayar toplamak, parçaların birbirleri arasında ki dengeden bir şey anlamadığını varsayıyorum.
  10. TürkcanAcar

95kya bu kasa alınır mı

Hocam genel olarak kasa güzel duruyor. Ekran kartı modelini bilmememden ötürü pek hoş gelmemiş olsam da tahminimce türevleri arasında uygun fiyatlı olanı bu olsuğu için bütçeye mantıklı kaçabilir. Fakat o sisteme m serisi hemde mini anakart çok abez kaçar şahsi fikrimde. Zaten anakarta...
  11. TürkcanAcar

İtopya haksız rezilliği

Reis ilk olarak çok daha ucuza alınabilirdi. ikincisi illaha her parçayı msi gibi marka seçip parça başına 1000-1500 fazla vermeye gerekte yok ki msi seçsen bile 101k edecek bir ürün yok ortada. Üçüncüsü topladığın/aldığın kasanın içindeki parçalara göre verdiğin rakam gerçekten çok gereksiz...
  12. TürkcanAcar

Ram slotu sorunu ve soğutucu taktıktan sonra dram hatası

Sağolasın başkan inan bende sevindim çözülmesine.
  13. TürkcanAcar

Ram slotu sorunu ve soğutucu taktıktan sonra dram hatası

Sorun anakarttaymış. Yeni anakart aldım sorun çözüldü.
  14. TürkcanAcar

USB denetleyici kaynakları aşıldı hatası

Aynı sorun bende de var. Bir çözüm bulabildin mi acaba?
Geri