Böyle bir hazir sistem aldım içindeki parcalari yükseltip sizce eksik birsey varmi ve bu sistemin güncel degeri nedir sizce sifir olarak?
İşlemci: Amd ryzen 7 7800x3d
Ekran kartı: Asus dual rtx 5070 OC edition 12GB GDDR7 DLSS 4 192BIT Ekran kartı
Anakart: Asus prime B850M-K 8200MHz DDR5...
Aynen modarttan almistim 2 yıl önce. Ben full cs2 oynayan cocugum cs2 de full işlemci odakli oyun olduğu için artık işlemci yememeye başladı ölüm maçında özellikle bazen 80 100 fps e falan bile düşüyor o yuzden yetmiyor artık işlemci yükseltmek lazım yada satıp daha güzel sistem alacagim bilmiyorum
Merhaba 22 yaşındayım ve bu yaşımda sakalım çok sert çıkıyor jileti tersten vurduğumda sanki hiç kesilmemiş gibi bir görüntü ortaya çıkıyor tersten traş oluyorum genelde onda da 1 gün sonra sakal yok ama siyahlık mevcut yani yüzüm de siyah leke gibi oluyor sakal görünümlü bunu nasıl...
Arkadaşlar bilgisayar toplamayı düşünüyorum ama hiç anlamam hazır sistem almak mı mantıklı toplamak mı internet sitelerinden mi almak mantıklı yoksa vatan teknosa gibi yerlerden mi bilmiyorum en son 20 bin tl ye kadar bütçem var full oyun odakli monitör dahil sistem onerirseniz sevinirim
İncehesap ve diğer internet sitelerine de baktim vatan daha uygun gibi geldi özellikle monitör de içinde incehesap ta tek kasa olmasina ragmen 20 bin tl hemde özellikleri bundan daha düşük ekran karti 8 gb 480 gb ssd
1658476834
Nerden alabilirim?
1658476863
Nerden alabilirim monitör dahil o...
Arkadaşlar vatandan 22 temmuz itibariyle hazır sistem alacagim yaklaşık 20 bin tl fakat bilgisayardan anlayan birisi değilim sistemi vatan bilgisayarin bana önerdiği sistemi size göstereceğim fiyatı iyi mi? sistem nasıl gayet normal fiyat mi yoksa daha iyi yerlerden internetten o paraya daha...