Yunanistan bize vize vermez diye düşünüyordum ama biraz bakınca evet bu da iyi bir seçenek ama yaz aylarında daha garanti olabilir. Siz yine erken davranın...
Knk ülke bazında pek bir bilgim yok halihazırda yeşil pasaporta sahibim. Senin durumunda bir vize danışmanlık şirketinden yardım alırdım işleri biraz...
Özgüvenimden şüphem yok ama şunu da farkettim ergenliğin verdiği bir şey mi duygusallıktan mı bilmem ama işin içinden çıkmak için etkinliklere gezilere...
Anadolu lisesi sayısal bölümü yaşadığım şehrin tarihi ve saygın okullarından biri pek hak ederkek girmedim zaten 1kişilik kontenjan vardı sınav haftası...
Bende yaşıyorum herkes 5 tane kızla geziyo 20 tane erkek sırada mal mal soru cozup ***** ***** dusunuyorum delircem bende senin gibiyim ankastre vs yok...
sosyal ortamlarda belli bir statüye sahip olmak için bir başarı yetenek farkındalığa ihtiyacın var bununla beraber özgüvende çok önemli aksi takdir de...
Bilmiyorum doğru yere mi soruyorum yardımcı olursanız sevinirim. Yakın zamanda başka bir okula nakil aldırdım 11. Sınıfım etrafımdaki herkes çok iyi niyetli...