turkiahv12 isimli üyenin son içerikleri

1. T

Cs Güven Faktörü Düzeltme

bol bol övgü attırt takım arkadaşlarına ve kimseyle tartışma reportlamasınlar zamanla düzeliyor
  2. T

Ukrayna VPN ile uyguna FC 26 Nasıl Alınır?

bitmiş oyunu satıyorlar o şekilde 27 çıkıcakkken fc26'ya para harcamam online oynuyorum zaten birtek
  3. T

bende telefondan yaptım umarım bir sorun yaşamam ea hesabım da eski tarihli. onun dışında hem para hem hesap giderse koyar valla :D
  4. T

hocam siz bu yöntemle satın aldığınız zaman ea games'de sipariş geçmişi kısmına baktığınızda işleniyor olarak kaldı mı kaldıysa kaç gün kaldı ve dediğinize katılıyorum 2500 tl verip steamden alsak fena mı olurdu sanki
  5. T

hocam bende bu vpn metoduyla fc27 aldım para blokeydi bloke dün kalkmış para çekilmiş ama ea sipariş geçmişine bakınca işleniyor diyor ama sipariş ettiğim an mail adresine sipariş başarılı diye bildirim geldi 1786964733 hocam galiba ea play pro alanlar ban yemiş ama oyun alanlara bir şey olmamış
  6. T

banınız kalktı mı hocam coin muhabbetlerinden mi ban yediniz yoksa vpnle oyunu aldıgınız içinmi
  7. T

Yardım Ukrayna Vpn ile Fc27 Almak

blöf atmışlar yemişsin ortada suç yokki en kötü ea hesabını banlar neyse sağlık olsun :(
  8. T

Yardım Ukrayna Vpn ile Fc27 Almak

hocam telefondan mı yoksa pcden mi aldınız süreci anlatan bir post falan varmı ve öneri vpn varmı
  9. T

KONU KILIT

geçmiş olsun hocam. keşke sanal kart kullansaydınız yada limitsiz bir kart kullansaydınız. maddi bir kayıp varmı yoksa işlemleri iptal edebildiniz mi?
  10. T

KONU KILIT

Daha mantıklı çünkü fc26 1 yıl sürer zaten (her fifa oyunu gibi) arada bf6 da oynarsın
  11. T

KONU KILIT

bu yöntemle ea play pro alan varmı arkadaşlar.
  12. T

KONU KILIT

twiterda biri 67 dolar diyor ama doğru mu bilemedim
  13. T

KONU KILIT

chatgbtye sordum da bulamadı oyun ucuzsa ea play pro da ucuzdur bence vpni olan bir arkadaş bakabilirmi?
  14. T

KONU KILIT

Direkt bf6 almak yerine ea play pro (1 yıllık ) alsak daha mantıklı olmaz mı sonuçta hem ea fc 26 hem bf6 ea play proya gelicek aynı fiyata 2 oyunu da oynamış oluruz.
Geri