turkisch isimli üyenin son içerikleri

1. T

DDR 5 Ram Arıyorum Fiyat Performans Rgb Olsun İstiyorum Önerileriniz Denir.

İkinci el düşünürseniz corsair vengeanxe 2x16 6400 mhz cl36 ram var 6-7 aylık
  2. T

7800x3d İçin En Uygun Bütçeli Anakart

B650m-r
  3. T

🔥İndirim .

99 TL'ye kule tipi soğutucu var la ama 9cm stok fan kullananlar varsa alsın😂
  4. T

Çözüldü✓ Asus prime b650m-r yamuk pin

hocam yamuk pinleri kürdan tarzı birşeyle düzelt sorun olmaz korkulacak bi durum yok zorlayıp kırmasan yeter
  5. T

Ryzen 5 7500F + RX 9070 XT sistem topluyorum, alınır mı?

7500f kartı besler ancak bütçe zorlayıp daha iyi bir işlemci almanızı tavsiye ederim
  6. T

7-8 bin tl arası monitör öneri

Hocam 320 hz lenovodan bahsetmiyor muyuz? Benim tavsiyem o lenovodan yana ondan öyke yazdım
  7. T

Hocam o ekran kartı ve işlemciyle alacagın en yüksek fpsler attıgın monitördeki hz ile eşdeğer olur
  8. T

hocam fpsçiysen kendi attığın monitör bu fiyatta bence rakipsiz renkleri için çok iyi denmese de ince ayarlarla fpsde daha mantıklı olur
  9. T

45.000 TL bütçede RX 9060 XT 16 GB sistem vs RTX 5060 8 GB sistem

Sistem güzel görünüyor hocam bende bu işlemci ve ekran kartını kullanıyorum ramım 32 gb fark olarak. Pişman etmez
  10. T

Fiat bravo 1.6 alınır mı?

2 yıl kullandığım arac seri ve atiktir arkadaşın expertiz sonrası veya öncesi bi motor mekanik ustasına göstermeniz tavsiyesine katılıyorum kronik olarak dijital klimada yönlendirme arızası oluyor bi taraf sıcak diğer taraf soğuk üflüyor bunu çözen ustalar varmış fakat biraz baş ağrıtabilir...
  11. T

Yardım Egea cross urban paket yerine street paket almak mantıklı mı?

1.4 sık sık uzun yol yapmıyorsan kesinlikle alınır. 1.3 boş paket dizel alacağına dolu 1.4 al arabanın keyfine bak.
  12. T

❌İndirim Bitti! Detroit: Become Human 28TL / Beyond Two Souls 7TL / Heavy Rain 7TL

DBH aldım epic gamesten türkçe dil desteği var mıdır? Desteklenen dillerde türkçe yazıyor ama bilemedim
  13. T

Ultra 5 245KF işlemci alınır mı? Performansı nasıldır?

Hocam 5070 - 7800x3d sistem bulunabilir o fiyata zorlarsanız
  14. T

1000-2000 arası PC uyumlu gamepad önerisi

LIG-3601 Tüm Platformlarla Uyumlu Gamepad/joystick https://app.hb.biz/odJ6xGZbiGpV 60 tl de kupon var bundan ucuzu var mıdır bilmem
  15. T

6k bütçe kablosuz gaming kulaklık önerisi lazım hyperx cloud 3s vs hyperx alpha

Cloud 3 S wifi modeli yeni çıktı alphayı tam bilmemekle beraber s wifi diyorum hocam
Geri