turkisch isimli üyenin son içerikleri

1. T

İncehesap.com bu sistem bu şekil alınır mı?

Hocam bu sistemin yani 9060xtli sistemlerin ortalama fiyatları artık bu şekilde daha aşağısını bulmak zor ve beklemeye değmez alın ve keyfinize bakın
  2. T

İncehesap.com bu sistem bu şekil alınır mı?

Alınır hocam alınır
  3. T

Arkadaslar herkese teşekkür ederim bu sistemi aldim

Hocam hayırlı olsun parçalar gayet güzel soru işareti bırakacak parça yok keyifle kullanın
  4. T

Öneri Claw's Nexus Air V1 699 TL alınır mı ?

Şuan bu mouseyi kullanıyorum gerçekten fiyatına göre muazzam diyebilirim. Ancak elin ufaksa mouse biraz büyük gelebilir bilgin olsun.
  5. T

40K FİYAT BU SİSTEM İÇİN NASIL ?

Kötü denemez fakat çok iyi bir fiyatta değil taksit seçeneği varsa değerlendirilebilir
  6. T

Ana Konu 🔥Donanım Arşivi Vade Farksız Taksitli Sistemler🔥RTX 5060 / RTX 5060 Tİ / 9060 XT / RTX 5070 / RTX 5080

hocam bunun özellikleri yazıyor fakat 19 eylül tarihli şuanda kim bilir hangi parçalar var sistemde
  7. T

Ana Konu 🔥Donanım Arşivi Vade Farksız Taksitli Sistemler🔥RTX 5060 / RTX 5060 Tİ / 9060 XT / RTX 5070 / RTX 5080

dünya kadar ekran kartı indirime girmiş toplama sistemi 52 k ya biz de toplayabiliriz diye düşünüyorum hemde aynı taksit fiyatına tek sorun ram fiyatları şuanda en temizi 16 gb sağlam bi ram ile devam :)
  8. T

Arkadaslar toplama bılgısayar hakkında yardıma ıhtıyacım var acil

hocam 7500 f şuan 5800 tl düzgün bir ram almaya kalksan şuan en az 4 bin tl anakart b650m-r 4300 tl. SSD kasa ve soğutucuya bütçe yetmez yaklaşık bir 6500 civarı bütçe gerekir
  9. T

🔥İndirim 🔥Rx9060xt16gb 18.499₺🔥

Vatanda 16600 e düşüyor her akşam 3 taksit var ama sizin için taksit sayısı önemliyse çekilir bu kart :)
  10. T

Sistemime Uygun Hangi Anakartı Tercih Etmeliyim

Ramleri ne kadara almıştınız? Ekran kartı olarak ne koyacaksınız sisteme?
  11. T

Ekran Kartı için Kasım İndirimi

Hocam her akşam 10 da oluyordu işte birkaç gündür ben takip edemedim devam ediyor olabilir
  12. T

🔥İndirim Hepsiburada Efsane Kasım 10. Yıl İndirimleri Başladı!

Ne var mesela hocam ben bulamadım düzgün bir şey
  13. T

Hocam vatanda %15 oluyor ve bence iyi bir oran kaliteli parçalarla bir sistem kurmak istiyorsan bence beklemene gerek yok en azından ekran kartını işlemcini ve anakartını alabilirsin ben 7500f - b650m-r ve 9060xt ve ssd aldım vatandan ama güzel bi ram ve uygun fiyat kasa bulamadıgımdan...
  14. T

Hocam akşam saat 10 dan sınra vatanın sitesinde oluyor hergün devam ediyor mu bilmiyorum ben alalım 4-5 gün oldu anakart işlemci de indirime giriyor
  15. T

9060xt pure aldım 16.600 TL'ye 🤌🏻
Geri