TurkishAerospace isimli üyenin son içerikleri

1. TurkishAerospace

Turkcell tarifenin 5 katını ücretsiz internet veriyor

Kurumsal hat 100gb vardı verdi 400 mis :D
  2. TurkishAerospace

Ford Ranger kullanan yada tecrübe edinenler

Selamlar Ford Rangerlara bakıyorum 2020 üzeri f150 dönüşüm yada sade olanlara. Yakıt durumu nedir kronik sorunları varmıdır ? Ayrıca uzun yolda 110 120 rahat ilerleyebiliyor mu ? Kullanan yada tecrübe edinmiş arkadaşlar fikrini paylaşırsa sevinirim.
  3. TurkishAerospace

5600 ile 9060 xt darboğaz?

neden almak istiyorsun ? Yüzdesel olarak ne kadar performans bekliyorsun ki
  4. TurkishAerospace

DDR4 den DDR5 E Geçmeli mi ?

Öncelikle yorumun için teşekkürler 3600 ram mhz olarak hiç bir şey etkilemez. Etkilese de render yapmıyoruz oyunda hiç etkilemez. Ekran kartına kötü demişssin şuan 4k da çogu oyunda 80-90 fps de gezen bir kart. Evet nvidia da ki yazılım desteği ile karşılaştırırsan kötü kısaca 5080 üzeri bir...
  5. TurkishAerospace

Amaç aslında fps artırmak x2 performans elde etmek değil 5600 le 6900xt yi tam manada besleyemiyor %10-15 arası dar boğaz oluyor. Sistemi DDR5 e geçirmek kullanılan parçaları nakit e çevirmek biraz da performans arttırmak.
  6. TurkishAerospace

Evet kesinlikle dediklerine katılıyorum. Haklısın da. İlerisi dediğimiz 3 sene 2028 ben bu sistemi upgrade yaptığım da yıl 2022 hatta ben aldıktan sonra 5800x3d çıkmıştı pişman olmuştum. 5600 aldığıma. Ha şuan da da işimi görüyor şuan anlıyorum 5800x3d alsaydım yine am5 için konu açacaktım ha...
  7. TurkishAerospace

https://www.n11.com/urun/corsair-vengeance-cmk32gx5m2e6000z36-32gb-2x16-gb-ddr5-6000-mhz-cl36-amd-ram-47164280?magaza=ccyteknoloji&utm_source=comp_epey&utm_medium=cpc&utm_campaign=epey_genel&adj_t=1dcx4vo3_1dj5sxcd&adj_campaign=Epey_Genel Ram daha uyguna var Ayrıca am6 da soket yine değişecek...
  8. TurkishAerospace

7800x3d 15k corsair 32 ram de 6,5k ortalama b650 seviyesinde anakart oda 6,5 k Toplamda 28 İndirimlerle o belki düşer ama asıl soru bu işlemci kule sogutucuyla idare eder mi ? Sıvı sogutma da acil ihtiyaçlar arasında mı
  9. TurkishAerospace

Ekran kartını değiştirmeyi düşünmüyorum şuan. Sistemi Ddr5 yaptıkdan sonra sonrasına ekran kartı ve görsellik olarak devam ederim diye hesapladım. Ayrıca şuan bu işlemci karta az bile geliyor.
  10. TurkishAerospace

Öncelikle herkese selam ederim ,imzamda bulunan sistemi ANAKART RAM İŞLEMCİ Olarak Ddr5 e geçirmeyi düşünüyorum. 2K oyuncusu olarak devam etmeyi aynı zamanda elimdeki donanım para ederken DDR5 için başlangıç da güzel olur diyerek fikir almak istedim. Ortalama bütçe için 25-28k civarı bir şey...
  11. TurkishAerospace

Kredi kartı hesap kesim tarihi hakkında yardım

Hangi extre döneminde işlem yaparsan o extreye yansıtır. Örneğin 21 gecesi extreyi kesecekse 22 sinden sonra yaptığın alışverişlerin ödemesi gelecek ay a kalır.
  12. TurkishAerospace

🔥İndirim Karcher K5 Power Control Basınçlı Yıkama Makinesi HB 10999 ₺

Sanırım herkesin müstakil evi var yada imkanı :D Bosch un şarjlı 100 barlık makinası işimi görüyor. Her yerde de yıkıyorum 3 sene de cin malı şarjlı bi ürün kullanmıştım ilgisi olanı yönlendirrim.
  13. TurkishAerospace

Ryzen 5 5600 x e hangi ekran kartını almamı önerirsiniz

amd ye bok atmaya devam etsinler. 6900xt yi hala 2k da kullanıyorum 100fps üzeri full ayarlarda
  14. TurkishAerospace

Ryzen 5 5600 x e hangi ekran kartını almamı önerirsiniz

çözünürlük ne 1440 mı 1080mi ? bütce nedir
  15. TurkishAerospace

Yardım Araba için Aux Bluetooth Önerisi

https://www.trendyol.com/genel-markalar/hadron-hd9001-kablosuz-lg-iphone-bluetooth-aux-arac-kiti-siyah-p-31894698?boutiqueId=61 Bu cihaz bile iş görür ayrıca 3 4 seneye yakın kullandım. Soru sorup bize önermen garip olmus
Geri